Јави се, прашај си до кај е работата, некои членки постираа дека им кажале после 14-ти ќе разгледувале документи.
Девојки денес звонев кај Зоран илиевски од Чаир, и ми вика бројот кој го баравте не е дозволен, дали го има сменето бројот некоја ако знае да ми пише, а се слушавме пред месец време за хистероскопија.
@maremaca29 ne sum znela dekai takamoze da izleze. So lesno i so ispeh togas, ili po priroden pat ili potpomognato!
Девојки моите фоликулчиња не се помрднале..ја прекинавме терапијата и сега да се молам на Бог да почнат природно да си растат
Девојки, Среќна Православна Нова 2019 година, Свети Василија Велики да ни донесе барем по едно бебенце за секоја од нас, оваа година.*hug: Пушти среќа за сите нас, што уште чекаме. Господ да ти помогне мила, не губи надеж, може и природно да порастат, исто ко шо има успеси на природен циклус без стимулации. Ти посакувам успех, од !
Може да растат, не е исклучена можноста, ми се има случено да ми порасте фоликул на 19-20 ден, така нешто.
Епа женчиња мои мили неможам да ви опишам колку ми е тешко, тестот е негативен, 0,10 бета. Сега сакам само да го вратам времето и да бидам во неизврсност, полесно било. Сите што имале искуство како нашето знаат колку боли...
Те гушкам најсилно , многу ми е криво, во моментот не постојат зборови што може да ја заменат тагата со радост, но знај дека само упорните успеваат. Таа болка после неуспешно ивф, сме ја почувствувале повеќето што сме овде, ама не сме се откажале. Исплачи се, смири се, одмори малку и со нови сили ќе си пробаш пак. Суплементите не ги оставај. *
А, толку очекував позитивен тест.... но така требало да биде. Собери сила, одмори се и ќе биде следниот пат.
оф мила, исплачи си се. и главата горе, продолжуваш понатаму. а по се што пишуваше имав некако позитивни вибрации. со години имам негативни тестови и првиот месец сум безволна, но после тоа со нови сили. те гушкам.
Искрено, и јас очекував позитивен резултат од @alekce83 . Тоа е, никогаш не се знае. Кога ќе дојде моментот, тогаш ќе биде.
жал ми е мила истото го искусив пред некое време и знам како ти е сега,но мора да се бориме и останеме јаки ке не огрее и нас еден ден
Izvadivme 13 jajce kletki. 11 zreli za oploduvanje, a 2 kje se unishtat deka ne se ok. Se pomina vo najdobar red, sveza sum kukurek Doktorot se dvoumeshe i na kraj odluci da zamrznime za nareden mesec. Ete taka. Fala vi mnogu na poddrshkata od vcera, stvarno nishto strashno ne beshe ova