Ти реков дека ќе се врати уште некое во игра? Така беше и кај мене. Од 20 извадени, 10 беа зрели. Прво се оплодија 6, па се врати уште едно во игра. Ајде честитки и со среќа! Со среќа и на другите на кои им одобрија ваучери! Се' како што треба да си се заврши кај сите!
@bela.m супер мила,само 1 нека е квалитетно,доволно е да си фатиш бебе во раце Каков спермограм имате,и со која постапка се оплодувани?Претпоставувам со икси.. Ајде опушти се колку можеш,те чека трансфер за кратко и галење меше.Ке одбројуваме со тебе,заедно сме посилни
Nie sme so teratozoospermija draga. I bash sega gi prelistav spermogramite stvarno morfologijata e losha. So iksi metoda, da. Ti blagodaram najmnogu na ubavite zborovi, neka te cue onoj gore i za sebe i za mene i za site ovde!
Дали користењето микрогинин може да доведе до покачување на инсулинот. Испитував хормони и денес со резултатите бев кај ендокринологот и покачен ми е инсулинот ако горна граница е 17 мене ми е 19. И ендокринологот се зачуди и ми рече да го повторам а јас целата избезумена заборавив да му кажам дека пијам микрогинон. Некој со слично искуство?
А дали може знаете од когапочнува да тече перодот од 6 месеци за користење? Дали од денот кога бил одобрен или земен? Дали некој имал искуство да не можел во тој период да ја помине целата процедура?
Штом го добиеш известувањето дека ти е одобрено ти тече рокот, мислам дека и на самиот документ има датум