Честитам од срце сега што поскоро висока бета. Сакам да те прашам кога ги поднесе документите во фондот?
Со успех и висока бета! Од денот на прием на известувањето за одобрување и треба во тие 6 м. да се почне. Повтори го испитувањето за секој случај. Драго ми е што сум успеала да те насмеам. hug: Само едно е доволно, а ти имаш дури четири, радувај се мила, тоа е добра бројка. Со успех и мноогу висока бета. Кога почнуваш?
Со лесно и да ни се пофалиш со две цртки! Браво, со лесно постапката и со висока бета да ни се пофалиш.
Ти благодарам дај боже да биде се во ред. Сите денес што добивме ваучери да добиеме барем по едно бебенце
Bez hsg nema da ti odobrat vaucer Cestitki na site site za dobienite vauceri i so lesno da gi terate postapkite... I sekako vi posakuvam visoka beta
Мене искрено ми беше многу болно премногу поради затнати канали 100%и двата. Трае помалку од 5 минути да речам 2 мин. Незнам дали се работи под анестезија мене ништо не ми кажаа. Ме кошташе 4200 ден. Можно е малку крварење. Додуша јас немав скоро ич од кога заврши постапката малку стомак ме болеше како да имам добиено после заминав на прошетка боли додека го пуштаат контрасот толку со лесно.
Cenovnikot e razlicen zavisi vo koja bolnica ke go pravis. Jas pravev vo Sistina 5.300 plativ. Sto se odnesuva dali boli ili ne toa e vo zavisnost od toa dali kanalite se proodni ili ne se. Kaj mene bea proodni koga mi ja pustija tecnosta osetiv samo kako pred ciklus sto boli stomak ama momentalno potoa nisto si si stanav i si setav posle toa. i imav kafeav iscedok nekolku dena. Jas go dostaviv i ednoto i drugoto.
Ги поднесов на 14 ти ноември, на 19 ти декември ми побараа допокнителни документи,ги исптатув пред нова год. И денес ми одобрија
Александар Бојаџиев во Систина е добар за хсг, ти го препорачувам, а за да не те боли испиј си некој анелгетик претходно, на пример, Кафетин менструал.