Што ви пишува на упатот што треба да ви го даде матичниот гинеколог откако ќе ви одобрат инвитро од фзом?
Да не ви треба на некоја прегнил ампула? Одам за Грција па ако има некоја потреба од инекцијата нека ми пише да и купам
Девојки дали вака треба да изгледа наодот од тесе за ваучерот? Нас ова ни го дадоа ама не ми јасно каде го пишува тоа што е најдено и бројот на најдени сперматозоиди?
Те молам баш види дали ја има во Грција и по која цена е tamu.Јас почнав со иуи процедури два пати примав замена на Прегнил али малку скапичка 2200 јајплаќав.а ако ја има таму следна пат кога ќе имам потреба да тркнам до Грција,
Дали од Летросолот се трошат резервите? Ваши искуства плс. Незнам зашто ми ги препиша баш овие апчиња заборавив да прашам :/ Гледам дека повеќето сте користеле кломифен ....
Сум пиела Летросол, ми рекоа дека се подобри од Кломифен. Не го тенчеле ендометриумот како Кломифенот.
Девојки од денес продолжувам со супрефактот и Почнувам со Бемфола ампули... ваши искуства со нив? Контраиндикации?
Фала за инфо.. А дали може винце чашка/две да се конзумира додека се пијат бидејќи немам упатство купив само една лента. Инаку да знаете дека Летросолот ги има во Берна Фарм во Чаир една лента со 15 апчиња е 1000 денари.
Е за виното не знам Побарај ако сакаш упатство на интернет, сигурно има. @princess5 од Супрефактот малку главоболка сум имала, но ништо страшно. Од стимулации само боцкања во јајници и на секое боцкање му се радував Дали за втор ваучер да поднесувам нешто копии од лични карти, извод од книга на венчани, копија од здравствена книшка?
Фотокопија од лична карта и од здравствена легитимација, не ми бараа венчаница, ја имаат во досие. Имај со тебе за секој случај, кога ќе поднесеш ќе ти кажат.
Кај мене озгледа ништо овој циклус ...матичниот ми препорачува да чекам нареден циклус и на природен да се обидеме...ме интересира бодејќи до сега искористив 30 мерионали и суперфакт од ваучерот дали останатото ќе ми важи и до кога можам да ги искористам пункцијата и трансферот