Девојкии, Бог се јави! Нека денешниот блажен ден ни донесе радост на сите, Господ да не благослови со пород и крштевки! *l:
Сабајле се слушнав со сестрата ми рече кога ќе добијам да се јавам. И на 2 ден да одам на преглед. Прв пат ја чекам со душа да дојде
Познато ми е, како изгледа тоа. Надежта, вербата и трпението ќе се исплати мила, ќе дочекаме радост сите.
Samo pozitivni misli i se ke bide dobro... brzu ke pominuva bremeto stom pocnes so porcesot ajde site so visoki betiii i bebulinja do kraj na godinata pa ako treba ne trudnicki muabeti ke si otvorime trudnici so inf
Не, не ме печеше воопшто, можеби малку ќе зачеша секунда две, само при боцкање не ја мрдај иглата, број до десет и тогаш ќе ја извадиш. и со тоа памукчето ќе поминеш и толку.
За да останеме пак заедно но со друга тема... по процес следат труднички муабети но би било мн поубаво и покомотно за сите што ќе очекуваме бебчиња после овој процес... така да Наскоро следната со 2цртки нека отвара тема и што поскоро сите таму да се приклучиме
Zdr na site jasum nova dali ima nekoj so endometriozi zatvoreni tubi po barajne n.a. Fondot za procedura invitro ako ima nekoj pominato niz toa pisete ve molam fala