@alisijad ако навистина може да се купи кажувај, ај и јас ќе се распрашам, тоа навистина добро би ми дошло, а на кого и не. А додуша и зелен картон имаме па може и до Грција да појдеме ене ја каде е и лично да си прашам, баш ме замисли, ова баш ке ми биде во опција. Фала.
Јас месецов предходно кога останав бремена јадев нагладно од смоквите во маслиново само што јас една недела ги оставив и искрено мислам дек тие беа причината што забременив...
Zenski ne me mislete ic uste od vcera sum poarno, bev da ja vidam prclata na teta I se zaboraviv. No kako I da e stvarno I nemam sto da pisam tuka, koga ke ima nesto novo blagovremeno ke ve izvestam, ako na nekoj mu treba moja pomos neka me tagne ke pisam @only44you mila nie pak ke se setame utre ti doagame nekade vo komsii mozda I ke se sretneme @BELUGA1986 dobre dojde, @alisijad mila daj kazi stvarno ima takva moznost za Grcija, ke najdam den I cela tema ke ja procackam mozda I ke najdam nesto a mozda I go Grcka I jas ke skoknam ali prvo da vidam sto kako ke treba da primam neznam po koja sema ke bide ovoj pat Sekoe dobro
женски имаше една женичка уште пред некој месец пишано на форумот рингераја, она правеше инвитро на приватно и сите лекови ги земала од аптека од солун се и дошло поевтино за 600 евра, еве барам по темата да го најдам тоа, успеав да најдам само како пишала блазе им на грците со толку евтини лекови ќе и пишам и порака сега да ми каже убаво само слабо активна е кој знае кога и дали ќе врати
Ќе ги оставам уште 20 дена нек си одлежат убаво,ни смокви сакам ни пак маслиново ама слушав убави коментари и плус и од тебе сега готово ги јадам,што се мора не е тешко
@srekice мила аку ти е за утеха и јас првиот пат кога ги пробав ми беше се бљак ..хихи ама секој нареден ден ми беа поубави и се навикнав на нив , сега планирам повторно да си направам ..кис4е
40 suvi smokvi vo litar maslinovo maslo.Da stojat 40 dena pa na gladno po edna smokva.Jas nemam licno jadeno.
Vo tegla onie od kilo sto se , stavi maslo maslinovo i smokvi kolku beri..........i pocni da jadis...jas odma pocnav da jadam od sledniot den od niv , pa za nekoe vreme mi se sredi FSH hormonot, a poznavam feminka od tuka koja i FSH hormonot go sredi so smokvite, a i ostana bremena ...inaku ona mi go kaza receptot ....(po 2 smokvi sabajle na gladno ke jadis) Srekno
Суви смокви вакум спакувани јас земав и ги наредив во тегли и тоа 6 ни мање ни више и ги полеав со маслиново масло и тоа extra virgin така требало као поздраво било ,и ги оставив да стојат на темно. Читав сега, го намалувале ФСХ и со тоа влијаат на квалитет на ј.клетки
И нон стоп ке си ги јадеш без прекин, не е важно дали имаш циклус или не и кој ден од циклус ти е............Значи јадеш цело време без прекин
Ti ova jades??? Aj ke probam I jas, steta nema sigurno, smokvi I zejtin , znaci sum stanala ko onie sve sto videl batko gorgija I on saka