Ne ne. Bratucedka mi. Petok e na punkcija. Vcera bese kaj Trajkovski endometriumot i bil 9.me prasuva dali e ok, vikam zaboraiv veke se vo vrska so ivf
Го делам истото мислење мила за др. ПЕТАНОВСКИ,го обожавам докторот, после ин витрото многу и е зближивме приватно, фамилијарно, прекрасен човек, човек од доверба,благодарение на него имам 14 месечна ќерка.... Ти посакувамм успех,позитивен тест, и до крај на година бебенце во раце
Мене воопшто не ми обрна внимание, кај него се чуствував ко на фабричка лента. Плус ми правеше трансфер со бактерија која според него не била ништо, а испадна дека е. И се уште ја лечам. Завршив со биохемијска бременост кај него. Образложење за неуспешно ин витро, не здрави јајце клетки.
Ne znam zosto zena mi ima bolki seuste ponekogas vika kako menstrualni bolki a ponekigas po malce, ince prva inekcija mue
Болки слични на менструалните, од Супрефакт-от не би требало да има . Кој ден од циклус и е на жена ти?
23 den mue, uste 3 dena mu ostana da zavrsi so cikloproginova, sega ja prasav i veke nema bolki, znaci nekoj si 20 casa imase bolki so razlicen intenzitet
Не верувам дека сега би ти дале извештај од трансфузиологија. Јас така првиот пат немав извештај од трансфузиологија,и не ми ги примија документите во фонд. А некој дека ќе се нафати да ти даде со стар датум извештај од транфузија,не верувам.
Со упат во Адриалаб 100 денари е на пример, а можеш и на приватно во која сакаш лабораторија. Ајде пуштам среќа висока да биде
Срцка,од кај зема упат за кариотип? Мене ми рекоја дека може и од општата матична но денес се чудеше каков упат да ми даде? И ако имаш при рака упат да ми го сликнеш да видам што точно пишува? Фала
Супер е дебелината на ендометриумот, дур дојде денот за трансфер ќе се здебели уште повеќе...и пуштаме среќа мила
Девојки да правам тест за бременост со мокрача денес ми е 10ден од трансфер или да почекам преку крв?