Лелел срцка ќе те частам ако е така да за втор ваучер ми треба, имам еден од денес, ако е доволно само овој супер би било хеех
Така тогаш ќе ги однесам па нека ме вратат ако треба. Таман ќе помине месец за нов спермограм. Фала ти многу срцка за инфо ❤️
Пробај и така, не губиш ништо. Таман ако ти побараат, ќе си направите после уште еден, ама не би требало да те вратат. Ако имаш од старите, а ти одговара резултатот за одобрување на ваучер, можеш да доставиш копија и од некој од нив.
Дами Клексан инекциите во прешево србија ( од куманово 27 км) биле по цена 1200 денари една, само што биле со друго име таму, има ли некој проблем што се под друго име ама сепак е иста инекција ?
mi izbegala edna 0, hahahaha, 120 denari parce bidejki bratuced mi deneska prasal kako sto mu kazav jas da prasa za Clexane od 0.4, i on mi rece deka tamu kostale 240 dinari edna so nasi pari e 120 den, samo sto bile so drugo ime ama aptekarot mu rekol deka znae sto se i deka ovie se tie iako imat drugo ime, aj ve molam nekoj da mi pise genericno ime kako ime e, ili ako ima nekoj doma da mi pusti slika
Јас прв пат примав клексан на гинекологија , со извештај од Систина отидов кај матичен па упат за гинекологија, ми отворија историја и се до тестот ( беше негативен ) примав клексани или во болница, а кога имаа вишок ми даваа за дома да се боцкам , не платив ништо , нити извештаи од трансфузиолог ,нити сметки , разгледај ја и оваа можност. Можеби има и друга членка со вакво искуство , Ако има нека сподели