Јас јадев еден период и баталив имам уште смокви останато ама седат месец ипол и више не знам дали се ок :/
Јас па неможам да ви опишам колку се гадам од маслиново ми е тешко многу а ќе си ги сомелам јас сега смоквите наместо да жвакам само ке голтнам со затнат нос ,па што ќе им биде?? Исто ко да џвакаш нели??
@emkaemka денес се јавив во фондот и го разгледале моето барање ,пратен ми еодговор но по телефон ништо не можат да ми кажат каков е одговорот сега треба една недела да чекам да ми стигне писмоо а од овие микрогинонот сабајле ми се гадеше (мислам од нив е)ке видам утре како ке ми биде
Е ова е новина за мене, убаво си велев уште порано да се зачленам, баш имам и време до кај окт/ное таман ако утре ги ставам. Многу сакам и овој пат да имам успех девојчињата да си добијат нова кукла
Jas demek pauza ke pravev ali ......ako za ubavo samo Ajde 7dena brzo ke pominat a nekoj dobiva I za pobrzo imase edna bas pogore pamtam kaza za 2dena I stignalo trpenie spasenie a dur stigne I ke povratis garant
Bas me cudi,zosto da nemozat da kazat po telefon,bas jas koga se javiv mi kazaa sto mi nedostasuva a pismoto mi bese zalutano i stigna po mesec I polovina.Jas ke probam utre da svrtam da vidam sto ke mi kazat mene,@mimidjon vrtese na brojot sto go pisa emka emka?
Iskreno I mene me zacudi posto I mene dvata pati mi kazaa preku telefon I bez da gi prasam a I koga mi pobaraa spermogram plus mi kazaa isto preku telefon
Mozno e da ti baraat dopolnuvanje pa ne sakaat da se zamaraat p telefon da ti objasnuvaat... jas koga se javiv isto ne mi kazaa po telefon, a potoa vo pismoto vidov deka mi baraa da dostavam 4D. Go dostaviv vednas..i za edna nedela go dobiv vaucerot.
I jas uste utre ke gi stavam, septemvri gi pustam dokumentite, i tamam do pocetoot na oktomvri pred da pocnam so terapija ke si gi dojdam smokvite
Ooooo pa znaci mene nema da mi bidnat sega gledam 40 dena stoele a jas septemvri pocnuvam ajde ke bide kaj mene I bez niv
Pa mozelo i vednas da se jadat, napravi si gi ti i pocni da gi jades, a sto e tvoe ke si dojde sekako
Daj boze Nataske I mene za edna edna nedela da mi stigne odgovorot,I jas vo ponedelnikot prativ dopolnitelni dokumenti sto mi barat. Ke se zgolemi potrosuvackata na smokvi od nas....hahhahaha
Pocekaj do drugata nedela ako ne ti stigne pismoto,javi se I zamoli gi da ti kazat,bi trebalo da bidat ljubezni
Daj boze, no nemoj da bides pod pritisok, koga veke ti pobarale dopolnuvanje, znaci deka sekako ne si odbiena i siguren ti e vaucerot. Dali ke bidat plus-minus 3 dena ne ti menuva nisto. Opusti se, ti pretstoi glavnoto i period na naizvesnost, ... ajjjj, ami koga ke ni napises " dve se, dve crticki se"...ima da bide ludnica od komentari i cestitki. Taka sto, iskoristi go ovoj period za psiholoska podgotovka, bidejki znaes deka sekako ti doaga pozitiven odgovor