Se uste ne pocnala da se bocka, bevme kaj maticen ginekolog a on nisto ne ni kaza, bevme kaj transfuziolog zaedno so krvn analiza za d dimeti napraveni vo nivna ustanova pred 2 nedeli i tamu nisto, cisto ne sutna kako topka od eden kaj drug
Ic ne se sekiraj za godinite jas sega na 34 god se porodiv stom se e vo red veruvam oti I IVF kaj tebe ke bide uspesno od prva
Оф леле, ако може матичниот гинеколог барај да ти закажат за кај др. Јани на трансфузиологија,срце е човекот,има премногу гужва,ама си е ептен стручен и не верувам дека ќе ве одбие. За жал,кај нас у државичкава за се е турни ме да кинисам, и на човек му требаат едно кило нерви за да заврши работа за што и да е. Бидете упорни, инаку без извештај,нема да ви ги рефундираат,а не се ич ефтинки.
Devojki vi blagodaram mnogu za podrskata i so vas polesno gi turkav ovie denovi no za zal so negativen rezultat . Mi rekoa deka nema najmalo pokacuvane taka sto vi nikoj slucaj ne mozelo da sum trudna.se razocarav mnogu ne ni znam kako na drugite da im soopstam a osobeno na mazot .mislev ova ce bide kraj na moite maki ama ne bilo pisano A na vas devojki vi posakuvam da si imate uspesno invitro i sto poskoro da imate dete
Те сваќам потполно душо, искажи се, исплачи се и од утре одмарај и собирај сила за наредно ин витро...тоа обично доага кога најмалку се надеваш и кренеш раце, верувај ми и тоа како ќе ти е пишано да успееш !! ...Те гушкам и главата горе, ние сме борци и јаки жени
Сега се јавив кај директорот од нашиот град во фондот и ми рече дека на секои 10 дена се собирала комисија. Мене во четвртокот ми се поднесени во фондот па проверував дали ги испратиле во Ск.
Fala ti za zborovite koi sega navistina mi bea potrebni. Ne sekako nema otkazuvane. Sega povece ce vnimavam za izborot za moeto vtoro invitro. No vo nikoj slucaj nema da bide sistina. Kaj mi preporacuvate ?
Имам една дилема. На долг протокол сум. Треба да одам во клиниката за хормони на трет ден. Вчера попладнето малку прокрварив нешто како кафеавко, а денес е нормално баш како добиено. Е сега кој ден да го бројам како прв?
Ако добиеш пред 17 часот, тој ден го сметаш за прв, а ако добиеш после 17 часот, наредниот ден ти е прв.
Здраво на сите феминки.И јас ви се приклучувам кон клубот.Прво ивф ,7ми ден после трансфер.Вчера ми се покажа малку кафеаво и имам повремени болки како за добивање.За расположението да не споменувам една минута плачење другата смеење.Некоја од вас што имала или има слични симптоми
Наведените симптоми укажуваат и на рана бременост, но се’ уште ти е рано, почекај уште два-три дена и можеш да си направиш тест. Ти посакувам успех!