Девојки може некој убаво да ми објасни кај се поднесуваат документите за ваучер во Ск? Знам дека е некаде кај мајка Тереза но каде точно? Благодарам ❤️
Позади Мајка Тереза, нема да утнеш, има еден премин, одиш се’ право и одма лево е влезот, има истакнато табла, пишува ФЗОМ.
Јас ги поднесов во ФЗО кај Црвен Крст. Колку што знам, кај Мајка Тереза се поднесуваат само дополнителните документи што ќе ги побараат од комисијата. И за првиот ваучер поднесов кај Црвен Крст, а дополнителните ги однесов прво таму и ме упатија во ФЗО кај Мајка Тереза.
Најдобро да се јави и да праша, да не утнеме нешто. Јас објаснив кај се наоѓа, дека за кај Мајка Тереза праша. Можеби мора прво кај Црвен крст.
Па читав по постовиве дека носат и кај мајка Тереза а и една позната таму ги однесе,но не знаев точно кај е. Ќе одам или оваа недела или нареден понеделник па ќе ви кажам точно
Баш ме интересира, да пишеш. Инаку, да додадам во описот. Кај Стопанска банка на Рекорд што е, лево вртиш и тука лево е пролазот, тесен е, па кога ќе го поминеш, десно е влезот за ФЗО. Ама кого и да прашаш, ќе ти објасни ако не можеш да се снајдеш.
И јас имам читано дека носат и таму, јас не сум. Логично е да може. П. С., мојот опис беше, ако се влегува десно од Мајка Тереза. Добра си и ти.
Zdr devojki Mene mi ostanaa superfakt pola sisence utrogestan polovina kutija I dva kleksani od 0,4 koj saka neka mi pise ke mu gi pratam po kargo
Ја разбирам твојата нервоза ,но ете не секогаш имаме добри впечатоци за тие што им се предаваме целосно со доверба и се надеваме до успех .Ти посакувам да го пронајдеш вистинскиот доктор ,што ќе ти се посвети и ќе дојдете до успех
Женички мојот тест е негативен. Многу е тешко ама не се предавам со нови сили на пролет ќе се обидеме пак. Ви благодарам на сите за подршката
Нема предавање! Главче горе и одиме напред! Сите што сеуште не сме успеале со меѓусебна подршка заедно до целта