обично 8 - 9 дена се примаат стимулациите . барем јас секогаш толку сум се боцкала по колку фостимона боцкаш?
Bidejki deneska ni dade 9 komada samo i ni rece da se primt 3 ededns, znci 3 edinici i 4 den da odime na kontrolla, zatoa prasav zosto samo 9 ni dade
Ti blagodaram Triptofem i fostimon po 3. Blagodaram. po 3 fostimona sega za sega, pa kje vidime na sledna kontrola kako kje bide.
Со лесно и со успех. Камилица и нане како чаеви кои најмногу го смируваат стомакот, а може и овошни, не се штетни во секој случај, само да не се претерува со нив, заради тоа што содржат некое количество на шеќер.
Така си е. Но мислам дека овошните чаеви немаат шеќер колку што има во Изоспортот и во овошјето, а ги консумираме по пункција. Според мене билните чаеви се подобри, во некои овошни ставаат лимонска киселина, боја и сл. и се' имаат само овошје нема.
Zenski. Sakav da prasam dali imate koristeno koren od maka. Bilo epten efikasno za neplodnosta i kaj mazite i kaj zenite. Edna posle 15 godini borba so sterilitet 5 neuspesni invitra samo maka koristela i pstanala trudna. Mi rece vo strastvo mnogu go koristele.
Да, дефинитивно камилица е најдобро, мислам дека имаше некоја членка пишано. Камилицата го смирува стомакот и целиот организам и не содржи се’ она шо содржат овошните, а содржат шеќер секако.
Најдобронамерно, не верувај во се што ќе чуеш! Сум пиела мака некои 6м за подигање на имунитет, ОК имаше влијание, но не го пиев само него, но верувам дека имаше удел. Купи, пробај, но не верувај во чуда, ако беше така пола од нас нема да пишуваа тука, ќе пиеа Мака
@Irisveceflow123 прав пиев, се мешаше во малку сокче. Капсулите ми беа непрактични некако, требаше да се пие по неколку дневно..
Баш така, ако толку помагаше мака, немаше да бараме помош од медицината. Мака пиев и јас, и мм, извесен период, па ништо од тоа. Можеби кај некој ќе помогне. Не е исклучена можноста.
Подбери го матичниот убаво,нека не те лаже дека може само две рецепти да ти даде. Јас спиев по 9 дневно и не ми стигаа,а матичниот ми даваше секој месец по 4 рецепти заради дозата која ја примав, а еднаш успеа не знам како и ми даде 5 рецепти. Нека не си играат играчки со нас, 40 ден е со рецепта,260 се приватно.
А бе, немам коментар за матичните, кога се дрзнуваат да наплаќаат за услуги кои се бесплатни, што понатака да се коментира.
Тоа е срцки си играат со нас како што сакаат.И јас сум изреволтирена многу,мене пак матичната ниедна рецепта не ми препишува со изговор дека се на приватно и се си ги плаќам околу 260ден, но ќе и одам и ке изреагирам вака не бидува,немат осетено на своја кожа низ се што поминуваме па уште и они не малтретираат.оффф
Pozdrav feministi zosto se zalat recisi site pacienti sto pravele invitro vo sistina personalot doktorite sestrite samo sakat kako po brzo da te projdat i da gi zemat parite i posle cao ne mu interesira vo opsto pacientot bese lider vo makedonia a sega nikoj ne saka da slusne za niv sega go fallat Newborn moze nekoj da kaze kako e tamo kako gi gi gledat pacinteti odnosot sprema doktor -pacient i taka natamo