Со успех да заврши. Не знаеме кои се резултатите во пракса со Макс методата, нека сподели некоја членка ако има искуство со оваа метода.
Доктор не му дал нешто за обновување на црниот дроб и насоки како да го среди? Не е секоја ситуација иста, задолжително со доктор да се консултира. Од разни причини може да се покачени ензимите.
Честитки! Со овој од прва да ви успее, да се израдувате Колку време чекаше? И дали по пошта те известија дека ти е одобрен?
Нема играчка со црниот дроб, да се јави кај специјалист и да си направи консултација, да се среди ситацијата додека е на време. Ова најдобронамерно ти го кажувам.
Јас бидејќи сум мед.лице сама ги контролирав, многу салати, зеленчук јадев. Сепак ми беа ензимите околу 60, тоа не беше за терапија. Обично силимарин им препишувам на пациентите со дупло покачени ензими и консултација со интернист. Кај мене немаше потреба, одкога ги намалив јаткастите плодови кои мн ги јадев заради инвитрото, тие се вратија на нормала. Маж ти нека посети доктор, да се консултира
Devojki vece tri dena imam kafeava menstruacija. Posle neuspesno invitro po kolku dena ste dobile kako sto treba
Тоа е индивидуално, може и да задоцни некој ден, може да биде малку пообилна итн., може и ко кај тебе, ама во секој случај не е ништо страшно, се прочистува организмот од хормонската терапија.
Пред се благодарам дај боже да успее од први пат ..., им посакувам на сите успех кои сме на овој пат.,инаку не чекав многу на 4 јануар ги подадив документите и на 28 ми одобрија ме известија по пошта и на меил. Фала девојки кај сите среќа инаку чекав само 25 дена одговор така да нема многу да ве задржат верувам... Фала ти... Дај боже. Да да баш брзо не очекував за толку краток период , дај боже и за толку брзо да бидат и двете цртки
Девојки веке трети ден примам Триптофем инекции ми ги дадоа од Систина. Но една ми падна и ја скршив а треба да ги примам до четврток во петок сум на контрола. Знае ли некој дали ги има во аптека да си купам една инекција и која е цената.Позз
dobiv kako sto treba samo sto imam mnogu bolki ko nikogas , si napiv cafetin menstrual ama ne pomaga sto mi predlozite