Ако не ти помага Кафетин менструал, тогаш да пробаш Кетонал, а ако имаш ептен силни болки, консултирај се и со доктор.
Последниов период само Супрефакт даваа, одамна немав забележано Триптофем, валда нема некоја разлика, освен производителот и пакувањето, читам дека Триптофем се секоја инекција посебно, не шишенце како Супрефакт. Затоа и ретко која членка има Триптофем, речиси сите имаат Супрефакт и лесно се наоѓа ако и’ фали на некоја... Искуства помеѓу овие два лека?
Да секоја инекција е посебно, ама сигурно го имаат истиот ефект.Ајде ке прашам денес низ аптеки можеби ке најам.
Отвараат апетит, ги содржат сите витамини од б - група, што ни ги препишуваа лекарите како мали, за да имаме апетит
Јас ги имам пиено, но не ми отворија апетит, најнормално ко и претходно. Можеби е индивидуално... А, и останатите пренатални суплементи (Премама, Прегназон, Прегнакеар...), не ми влијаеле на апетитот.
Јас бидејки покасно почнав со фемибионот малку требаше да надокнадам па затоа на 12часа пиев по 1 што би дошло 2×1 но срга веќе 1×1 си ги пијам...
Девојки дали некој деновиве ќе оди за Грција ми требат ампули Прегнил,или можеби има некоја останато а да не и требаат(неможам никаде низ аптеките да најдам)Поззз имајте убав ден
Ај потсети ме утре да се јавам кај една пријателка што има аптека во мојот град. Неќни купив за една феминка Ги чуваат за нивни муштерии
Овде ги барав во сите аптеки во Струмица ги нема, мислиш ли дека ке можам да ги купам од Органџиски,имаат ли аптека?