Многу ми е жал..Не се разочарувај ке успееш.Ќе идеше ли во скоро ифв и каде го правеше?И мене не ми се чека сепак ке се почекам малку ќе ги поминам ако треба сите иуи па ако не успеам ке пробам со ваучерите,а ифв за на приватно ја оставам како последна опција.Цели 9 год чекаме па ке почекам уште малку али сите ќе ги видеме ll цртки
Докторот треба да процени дали кај вас реално има шанси да се постигне бременост со иуи. Ако нема, да не си губите време, ако има, да се направат сите, како полесна метода.
Зависи и дали сте со машки фактор, и ако сте, со каква дијагноза... И јас така знам, по две-три на ден.
Чул те Господ мила,од твоја уста во божји уши.Исто и на тебе секоја желба што ја имаш да ти се исполни..
И јас конечно денес ги однесов документите за втор ваучер. Ги однесов во ФЗОМ кај Црвен крст, да не се маткам навака натака за посигурно. Па сега само со господ напред
Што е сигурно - сигурно е Ајде па што побрзо одговор да добиеш! Јас и ти заедно како и минатото инвитро, но овојпат ќе успееме
Jas primav i Cetrotide poslednite tri dena, naporedno so puregonite. Zavrshiv so suprefact i Pregnil.
И јас да се јавам После хистероскопијата минатиот месец и после 1 доза цикло прогинова, денес добив. На 18 до 20от ден треба да се јавам кај др и веројатно конечно почнуваме со ивф Со среќа нека е кај сите
Немам сретнато масло од костен, ама треба да има по аптеките. Мислам дека масажа би била ок само пред ет.
Ме фаќа трема и возбуда како ми се наближува циклусот. На секоја болка во стомакот и грч трчам во вц да видам да не дошла нешто порано хаха