Не е страшно, точно. Сосема е ок да се излезе Но мене не ми се мрдаше никаде, дома ми се седеше тогаш. Првиот трансфер бев на инекција, се движев, но вториот пат ми годеше да не излегувам.
Среќно.. Па бидејќи ке почнеш предмене известиме на кој начин ке се почне процесот да знам за втора ден што ме очекува поздрав...
Sestra mi e medicinska sestra, znaci moze da pobaram proategeron depo pa sestra mi da ja bocne zena mi
На 21 јануари аплициравме, уште чекаме...се јавив во фондов и ми рекоа наредна недела ќе биде ваучерот.
Navistina e voodusevuvacki kako se grizite za vasata sopruga razmenuvajki iskustva so site feminki.Vi posakuvam sto pobrzo da dojdete do posakuvaniot rezultat.Ovaa procedura moze da ima uspeh Samo so zaednicka ljubov I smirenost.Ve pozdravuvam
Super ke moze da ja bocka ☺ no mislam od punkcija do transfer prvo e proluteks pa posle transferot progesteron depo... ali vo sekoj slucaj doktortot znae sto e najdobro a Top sto ke nemora da ide da ja bockaat ...
Да за ифв...мене ми рекоа да го земам ваучерот, да добијам и ќе ми дадат ампули да почнеме со процедурата...ништо друго не знам. Е сега ова краток протокол ли е? Може глупости прашувам, ама ме интересира...
Еве и јас да се пријавам ...конечно успеа да се појави еден фоликул кај мене ..во Понеделник закажавме пункција па со Господ напред...на сите во постапка ви посакувам успех и ајде нека има многу позитивни тестови
Fala mnogu, inace sum imal mnogu losi iskustva so mnogu ginekolozi zaradi ova syo se grizam mnogu za zena mi, bidejki mnogu prasuvam i ne sum sakal nikogas samo zena mi da napravi pregledi a jas da bidam na kjos kakp totalno zdrav bes problemi, duri od edniot ginekolog koga pobarav inatrukcii za i jas da pocnam da napravam pregledi me pogledna ostro demek se mesam mnogu a sestrata sto rabotese tamu pocna da se smee cinicki i da me gleda kako vonzemjanin koga pocnav da prasuvam za ciklus i mozni infekci kaj zena mi, demek toa ne bila maska rabotA
Ние поднесовме на 24ти јануари и се уште чекаме... Искрено, и јас се надевам на одговор наредната недела... Ајде некако се размрда темава, за убаво да е, да имаме бура од убави вести, висока бета и нови трудници, со успех да е кај сите!
Ќе те известам јас си прашав што ме следува сестрата рече ултра звук и хормонски статус па докторот ќе каже што и како понатаму. Многу сум возбудена едвај чекам да се раздени хаха
Здраво Лаура,ако може да ми кажеш кај кој доктор си и по каков протокол те третираа? Ти посакувам да успееш до трансфер а после и да не израдуваш со две цртички