И јас не ги можам пролутексот. Катастрофа столица имам од нив . И многу ме болат . Маж ме научи сама да се боцкам со депо мускулно . Гајле немам. Се шибам леко-леко
Фала за куражот, може си во право Искрено, еднаш стоев пред огледало, покушавав сама, ама некако престрашно ми изгледаше, ем не бев сигурна на кое точно место се става, ем читав дека треба да повлечам малку да не има крв, па ја видов иглана колкава е и на крај се откажав. Се препотив
Ама треба некој искусен убаво да ти покаже . Така сама пред огледало ич не пробувај сама да се боцкаш Не е баш така плукни залепи Сепак треба убаво да погодиш каде да боцкаш . Да не се лажеме дека е толку едноставно . Ама од кога ќе 'научиш' раат ќе си видиш .
Да, во право си, затоа и се откажав, не е баш така лесно и едноставно за мускулните. Па и за поткожните прво ми покажаа, па потоа сама се боцкав. Ќе размислам, за наредниов може да побарам некоја од сестрите да ми покаже убаво, па ако се престрашам да пробам и сама
I jas veke pocnav da ja bockam zena mi, lele kako mi ide pri raka, seg samu uste i germanski da naucam i da odam vo germanija da bockam babi, hahahahah
Ни јас не знам дали би се боцкала мускулно, не сум ни помислила да пробувам да научам, не знам зошто. Некако голема ми изгледа иглата за сама да си ја брцнам Алал да и' е на Бубче што може сама Ме замисливте за Пролутексот, не можам да се сетам дали толку ме болеле. Знам дека минатиот трансфер имав по некоја модрица од Фраксипарините, но мислам дека кратко ме болеше од Пролутексот. Ама некој мал оток имав на едната страна, но ми помина за брзо. Не ме стресира мене тоа, што сака нека е, некако изнегнувам да мислам и само брцам
Ima kratok I dolg protokol I doktorot go odreduva spored individualnata sostojba na pacientkata.Doktorot ke ti proceni spored site ispituvanja/podatoci sto gi ima za tebe.Ako imas praveno inseminacija ke moze lesno da proceni kako reagiras na stimulacii
Stop inekciite ovetrille, se primat dve neli, bidejki dve ni gi dade sestrata od new born i rece dvete da se primat vo 22 casot ednata na leva drugata na desna strana od stomakot
И мене ме болеа пролутексот, и можеби оти скоро е сеуште, при облекување обувки кога се свивам-ме боли боцканото место.модрици немав,маж ми ги ставаше-многу језиво ми беше сама да се боцкам иако тој боцка,јас го држев шприцот и му помагав,но главно тој ме боцкаше.мајка ми е медицинска сестра, па за останатите мускулни инекции таа ме боцкаше
Кои се тие мускулни инекции? За после транфер ли се? @korzoo со лесно нека ви е,да се фалиш со висока бета наскоро