Pred et otkako primiv pregnil koristev utrogestan i 1 inekcija prolotex na den na transfer, posle transfer do 15ti den, utrogestan, prolotex, aspirin, estrofem, dekortin i imryl.
Женски а PGD во Мк има ли?Овде го прават обавезно кај жени над 35 год,или и помлади што сакаат.Во Америка исто ко што читав по форуми и блогови.После ваквата дијагностика,речиси со точен процент на успех и прогноза се трансферира ембрионот.
Punkcijata zavrsi, ni javija deka izvadeni se 4 zreli jajxe kletki, dali e dobro da ima samo 4 zreli kletki
Девојчиња, доколку не сте правеле имунолошки и генетски испитувања направете ги, исто и кариотип. Така јас го открив проблемот зашто нема имплатација.
Во право си. Мене докторката ми рече дека посебно со прогестерон депо, треба да се внимава затоа што имал маслена структура.
Super e, kaj mene izvadija 6, dve bea najzreli pa rabotele na niv. So srekja da e, site da se oplodat, pa da se pofalish so visoka beta.
Со среќа,сите да се оплодат па да се радувате на бебче годинава За бројка не се секирај,еден квалитетен ке заврши работа
Шо ви е проблемот? Ние се спремаме за инсеминации,ама јас веќе си зедов упати за овие испитувања за во четврток,осеќам дека и ние тука негде нешто имаме проблем
Не сакам да заплашувам никого, ама нема потреба да се ставаме во улогата на медицински лица и да експериментираме.
На трансфузиологија и имунологија,генетски мутации,антитела и некои алеи имало меѓу нас и нивно совпаѓање,нз ни јас точно :/