Dami izvestajot deka kleksanite se primeni, vazi li i od opst maticen za refundacija, bidejki ginekolog maticen ne ni dade takov izvestaj demek ne sme gi primale kaj nego inekciite, a ne znam kako da se primat kaj nego koga on raboti do 16, a zena mi trebase da gi prima vo 20
Подетално да ти кажат јави се во њу борн дека испитуваат хормони да ... работат само прва смена до 17часот а ценовникот го имаш на страницата нивна... позз
Почесто се прави ехо и се плаќа 1500 ден ехо а во Систина ако не ти дадат извештај не го плаќаш тоа ехо, 400 еур е пункција а трансфер 200 еур, лабораторија нивна немаат ама може соработуваат со некоја.
Грешка да не си нешто Можно е 400 евра да е пункција , а само 200 евра трансфер ?! Јас кога одев во старото Њу Борн што беше имаа нивна лабараторија . Сега зарем немаат ? @Лаура82 среќно ! Ова нека биде вистинско јуначе на мама
Прошлата година беше 24.600 ден пункција а трансфер 12.300 ден за природен циклус. Хормони кај нив немам испитувано, за поефтино идев на клиника а за побрзо Систина.
Hormon vo new born tie 850 denari, jas plativ 2400 za tri hormona, bidejki prvite tri ne gi plativ bea pokrieni od fond
Многу членки имаат примано и Депо и успеале, незгодно е само што се боцка муслулно. Но, не дека Пролутексот е помалку квалитетен и обратно.
Девојки ми дојде се јавив кај сестрата и ми закажа во сабота на 4 та ден поради отсуството на докторот, кажа дека нема врска можело од 2 ра до 5 та ден да биде испитувањето така да мојот почетокот е во сабота,... возбудена сум многу
у систина фоликулометрија не ти наплаќаат, само хормончињата си ги плаќаш .за природен циклус секаде различна приказна
Така е, доколку нема штета од нив, подобро е да си ги примаш, барем психата ке ти биде мирна. А тие антитела се на тироидната жлезда или некои други?
На здравје трансфер мила, навиваме сите за јуначето... Верувај дека ќе успеете овој пат! Чекаме убави вести за две недели