Ако кажеш нешто се љутат ако читаме многу на интернет, а ако побараш нешто одма гард дигаат....срамота, ама тоа ни е...
Dekortin 90den buskopan 275 faksiparin 170 edna proluteks 560edna krinon gel 181 edno aspirinot okolu 100den od prilika za ova imam info ...
Загрижен си.... нормално. Нема правила во развојот. Може сите да се развијат, може не, тоа зависи од многу фактори. А статистилки 50% се развиваат до 5тти ден. Но во меше може и на 3ти ден од развој и таму да си растат. Среќно!
Смени матичен и бркај си работа. Не заслужуваат да ги молиме за ситници. Иии, кога ќе бираш следен, пред да ја дадеш книшката, објасни му накратко, кои ти се потребите и што очекуваш од него, за да не биде ист ко претходниот.
Напротив само смирено и сп верба се ќе биде добро... подршка на сопругата и воопшто нема потреба од грижи туку позитивни мисли... позз и ајде годинава да имаме бебиња кај сите бар по едно
Aspirin kje pocnam zaedno so estrofem od prv den od ciklus. Dali posle transfer kje me stavat da kleksani neznam. Vazno do transfer sum pokriena so Aspirin
Mojata mihaela bese trodneven osumkletocen embrion pa ete ja veke dva I pol meseci zdravo pravo bebe A sakav da ve prasam za vtoro dete za IVF posle kolku vreme imame pravo da podneseme baranje za vaucer
девојки се боцкам три дена денес ќе ми биде четврти. До вчера не осеќав ништо сабајле кога се разбудив имав како тежина доле кај јајниците и мачнина малку
се слушнав со сестрата вика нормално е тоа растат фоликулите и кажав деканимам и вртоглавиа ми рече дека сум со низок притисок за тоа да оијам кока кола кога така се се почувствувам и вода многу течности сега сум подобра