Газирано не се препорачува баш сега кога си во постапка, кока-колата не е здрав пијалак, подобро вода, супи, чаеви и свежо цедени сокови.
Девојки женички идни мамички... како се доближува денот за проверка на бетата се поспоро поминува...како вие издржавте до тест ?
Јас не сум многу трпелива, си правам тестови. А, и поголемиот број членки прават, зошто да не... Како сакаш и како ти е убаво, така направи. Ајде, не се мисли, направи си тест и израдувај не’ со две цртки!
Не дека не ми доага да направам но сепак си стојам на договпрпт со сопругот... затоа и едвај чекам да поминат деновиве иако и роденденот ми е деновиве пс.ти благодарам и на подршката од сам старт на процесот
Зависи,кај некои најрана бета покажува на 8-9 ден,а кај некои најрано 13-14 ден . Поздрав, ти до каде си?
Најрано 9 ден. Тука сум за се’, во секое време! Мило ми е ако успеав да ти делувам позитивно. Те чекаме со висока бега на 14-ти ден. Среќен да ти е роденденот, чекаме!
Мислам дека на транфер со бластоцисти покажува порано Издржи до 14ти ден преку крв,па да си се израдуваш прописно.Стискам палци за висока бета
Види овде: http://lozankovski.com.mk/staff/gligor-lozankovski/. Мене ми е матичен и јас сакав да го прашам дали дава упати, ама не сум била после инвитрото, пробај.
Edno prasanje za tie sto bile na terapija so siofor, dali ste prodolzile so Siofor i posle transfer, bidejki endokrinolog ni rece deka siofor moze da se pie bez problem za vreme na bremenost