Zdravo zeni kralici Mene malku me snema ama mi trebase malku vreme da se odmoram od se i eve sega so novi sili pocnuvam .Edinstveno mi treba pomos od vas da racistam edna dilema kaj koj doktor da odam Lazarevski ili Ivanovski vo Sistina?Imam pominato konsultacii kaj mnogu doktori ama site samo me zbunija i ne izmesaa i zatoa si zemav vreme za odmor.Sega sakam da zapocnam od pocetok ama mi treba iskusva ama strukno za ivie dva doktori,znam deka za sekoj individualno dok sho mu pomognal e najdobar ama ve molam spodelete iskustva za niv
Најдобро да си отидеш на консултации кај двајцата и сама да си оцениш кој доктор ти одговара, зашто се’ е индивидуално, не значи дека туѓото мислење/искуство, ќе биде и твое. Неблагодарно е ние да те упатуваме кај кој било од нив, кога двајцата доктори се професионалци во оваа област, а лично ти треба да си направиш избор. Кај кој и да одлучиш, со лесно и со успех!
Ti blgodaram mnogu Se soglasuvam so tebe i da ti kazam planirav i toa da go napravam♥️Ama kako i da e dokolku moze nekoj da spodeli uskusvo koj shto bil i kaj dvajcata bi bila blagodarna da go spodeli
Девојки денес беше мојот трансфер, ми вратија 2 ембриони а 3 замрзнавме. Терапија ми дадоа утрогестан, естрофем ,премама и аспирин. Нешто прочитав низ форумот некои од вас се боцкале со пролутекс после трансфер, јас се боцнав само пред пункција. Во кои случаи препишуваат инекции за после трансфер?
Najverojatno toa zavisi od istorijata na pacientkata, moe mislenje. So srekja neka e, da ne izraduvash so visoka beta.
Сама ќе си процениш кај кој доктор јас си се одлучив за Попович и не згрешив, а Ивановски последен да е нема да отидам кај него ете не ми прави ќејф ич тој доктор.
И двајцата се одлични доктори.Лазаревски малку зборува ама еден збор еден златник. Ивановски ми правеше инсеминации и сега ми ја води бременоста,јас многу го сакам као доктор и као личност. Кај било кој нема да згрешиш.
So srekja da e, da se pofalite so pozitiven rezultat Simptomite kaj sekoj se razlichni, nekoj mozhe da ima simptomi, nekoj ne. Opushtete se maksimalno i uzivajte periodov.
Здраво, јас правев ивф пред три месеци, за среќа позитивен, и немав ама баш никакви симптоми, се изненадив од резултатот. Со среќа, и само позитивни мисли.