Честитки и лесна бременост. Па завлечија ногата кога ќе одиш на прв ултразвук да си го видиш душичето и ние да дојдеме по тебе
Моите фоликулчиња си растат ми продолжија уште два дена Мерионал и ми дадија деуги три поткожни за во стомак ceteotide во понеделнил пак контрола изгледа се ближи и пункцијата
Честитки.Да имаш лесна и убава бременост. @Luni ајде без нервози само,ова може да биде некој убав знак мила .Сигурно е со причина.Верувај во чуда мила
Редно е темава да се исфилтрира од сите членки кои сме овде, а и секоја нова да си оди што побрзо од тука и сите заедно да славиме во труднички и мајчински!
@Luni без грижи мила, јас месецот кога се беше спремно за инвитро исто имав проблем, ми се појави лутеинска циста и затоа се' се одложи, не жалев. Потоа се среди се
Па затоа ме фати паника пошто сестрата ми рече на 4 та ден а тој касно е сега фолекулите биле 12мм а требало до 10 и ми препиша микрогинон контрацептивни таблети до менз. И после 2 ден од циклус Супер, имај лесна бременост. Дајбоже сите да си успееме... Браво бе девојки од сите по малку и јас добив мотив за подобро расположение ве гушкам сите
Дај Боже да не ни мораш да правиш ивф.Да си завршите работа сами . Јас од една многу блиска пред неколку години имам приказна како твојата.И она закасни и пиеше микрогинон и се спремаат за ивф и она не добива и прави тест позитивен.На докторот не му се веруваше.Нејзин амх беше на нула веќе сведен.После уште едно си роди природно. И ја не верував во бајки мислев не се случуваат па оп и мене ме снајде исто и јас се изненадив баш како и она.Сега верувам и на сите им го посакувам истото.