Јас правев на ГАК на природен циклус без стимулации,лани правев февруари,март,мај,јуни.Само не ми дадоа никаква поддршка ниту терапија после тоа.Ме кошташе 900 денари,и нема плаќање одма,можеш да платиш и по два месеци,ама да не се заборави.Нема откажување мила одиме до крај.Ти посакувам успех
Никако разочарување! За неколку дена две ембриончиња ќе си се вратат кај мама Насмевка на лице и глава горе! Се' поблиску си до остварување на желбата. Врати ја позитивата, баш си беше убаво мотивирана.
Врати ја позитивата, ептен добро си почна со чорапчиња со се , скоро си при крај, треба да мислиш дека ќе успееш и да се радуваш , ние сме тука за подршка
Женски пред 12 дена почнав со терапија супрефакт , ги проверивав двата хормони калви треба да бодат дали трева да се покачени или..?
Едно квалитетно е доволно Ке имаш бебе,ајде одма да пренасочиш мисли,излези на прошетка да фатиш сонце,купи си сама еден букет цвеќе,вечер боцни се прегнил и уживај,твојата работа е завршена,потсети се колку си храбра само за патот до сега,останатото остави го на природата
@Adams богата си жено. Тоа е тоа, работата е барем едно да си имаме. За повеќе ако даде Господ арно. Едно јајце=едно бебе! Со среќа
Фала ви девојки на сите прекрасни сте. Толку убави зборови ми кажавте што се разнежнив и почнав да плачам. Господ е голем знам дека ке успеам
Мислам дека прогестеронот може да предизвика чувство такво во желудникот, мачнини и чувствителност на мириси. Дали повраќа сопругата? Кои симптоми ги има? Кој ден од трансфер и' е?
Moeto iscekuvanje izleze neuspesno... implantacija imalo no ne prodolzilo embrionceto... duri ne mi se ni pisiva komentarot no toa e... izgleda taka trebalo da bide... site koi ste vo iscekuvanje vi posakuvam mnogguuuuu sreka...