Posle kolku dena od transfer se vide deka ne se fatilo embrionot, vraknje nazad nema, sozemi se, i napred Ima malku bolki ili kako peckanje od kicmata do dolniot de od stomakot, na desntaa strana kako grcevi, i bolkite se kako menstrualni
Многу ми е жал Така требало да биде, собери нови сили и продолжуваме до крај @korzoo мислам дека најдобро е да се консултира со докторот.
Денес испитав бета на 2недели по трансфер... и е мн ниска... и докторката кажа дека имало имплантација но не продолжило да се развива... имав само 1вратено ембрионче на нивна одлука но ете не се развивало
Е па бидете си раат, немате причина за секирање Чекаме убави вести @princess5 те виде на ехо докторката штом ти рекла дека имало имплантација? Колку беше бетата?
@Лаура82 јас бев со кринонот, никако не ми испагаше од мене, се зацементиравмеханички колку што можев да видам на огледалце со ушалка надворешно го вадев, не длабоко.дури по 12 ден од трансфер почна да излегува и тоа малку. По 1 месец од инвитрото на контрола,кај матичен сеуште имаше остатоциете можеби до мене е.јас талент излегов со кринонот
Сите коцки ќе се спојат и сите ќе се радуваме тука со вас, верувам дека ќе биде така! Најтешко е исчекувањето, но ќе помине и ќе биде се' добро
Оххх бе божее Мила баш ми е жал но враќање назад нема ништо неможеме да променеме божја волја.. Само денес тагување олесни се исплакај али од утре глава горе со нови сили до целта... Ке успееме сите ама баш ситеее до една
Не знам дали има некоја од вас вакво искуство..по 3 до 4 пати на ден ми истекува течност ама баш како водичка ..