Ви благодарам на подршката на СИТЕ... да не сте вие поготово и на @Ана на мама @Queen8 @A&Z незнам како ќе го пребродам ова... а сега кога би требало да добијам? Тоа е... така требало да боде веројатно иако мнпгу ми е тешко се надевам дека следниот пат ќе биде...
Не се секирај душо, ќе биде следниот пат. Никако да се разочаруваш, продолжуваш понатака и се’ ќе биде во најдобар ред! Најчесто се добива на време, а може и да задоцни малку заради терапијата.
Kje bide, samo pozitivno. Ne e lesno, znam ama ete taka trebalo da bide. So novi sili do posakuvanata cel.
Главата горе душо, нареден пат ќе биде...секој што не се откажал успеал, ...знам тешко е но само напред веќе од утре и ко нова ќе си, а денес имаш право на се ...кога ќе дојдат бебушите на сите нас на овој свет на секоја мака ќе заборавиме...оно некаде потсвесно секогаш ќе го паметиме ова низ што се поминуваме, но велат тие даваат волја и забораваш чим ги земеш во раце За циклус мене ми доаѓал по прекин на терапија, едно 5-7 дена
Се надевам... едноставно сакав да верувам дека ќе биде од прва и доволно е едно ембрионче но очигледно несакало сега да дојде...среќа што замрзнавме па ќе немора пак низ истото но толку ми е тешко што се мислам што ненаправив ко што треба? Но во право сте ако не се откажеме ќе успееме... фала ви на подршката..
Zdr devojki veke ima 4 nedelI kako gi predadov dukumeti vo fod am nema uste odgovo nezna kade da prasam dali ima ot fot broj ili nezna ni jas sto da naprav se plasa mnugu ako ilma nekoj da mi odgvori pozz
Мила штом дошло до имплантација тоа дефинитивно е добар знак, следниот пат ќе успееш до крај.Ти посакувам да истраеш!!!!
Не се малку две , јас така се секирав, цело време две гледаше докторот и се утепав од плачење, арно ама на пункција излегоа три од кои две се оплодија и еве едното вчера прооде и сега трчаме по него Само позитивно
Никако откажување, твоите ескимчиња те чекаат и кога ќе бидете спремни, ќе си дојдат кај мама во меше, да си растат 9 м. Уште колку имаш до бета, мила?
Немој да се обвинуваш, не се измачувај со такви прашања. Така требало да биде, следниот пат ќе биде поинаку
Никако разочарување мила, кај мене од 9 само еден фоликул достигна големина и беше квалитетен и сега си имам 15 месечно девојченцеСамо позитивно и ќе успееш, само верувај во тоаТи ја пуштам мојата среќаа
Колку убаво и позитивно звучи, се радувам на вакви постови! Браво за споделеното искуство и за поддршката што ни ја даваш овде!
Честитки, ти посакувам лесна, успешна и здрава бременост! @Adams и @Only1 со среќа и со лесно пункција, па да не израдувате после со висока бета Принцес Немој да очајуваш, ќе биде наредниот пат со замрзнатите Се си направила како што треба, немој такви прашања да си поставуваш, едноставно се случува, на многу од нас ни се случило. Ние со ин витрото знаеме дека проверуваме бета, но и многу и природни бремености завршуваат рано, а жените не знаат, бидејќи ништо не ги наведува да се тестираат. Тоа е најчесто природна селекција, можеби нешто не било во ред со ембриончето, можеби нешто друго се случило, но во никој случај не си ти во прашање. Одболувај сега, опорави се, а потоа обиди се повторно, те чекаат ескимчињата