Дааа мислам ми падна цела планина од срцето.. Многу сум среќнаа утре треба да се јавам кај ембриологот да цидиме колку се оплодиле и за некој ден назад во меше
Да се оплодат што повеќе и со успех да заврши постапката, а ескимчињата да си ги чуваш за второ/трето бебенце.
Често одиме за Скопје, па затоа прашувам, ако може да ги направиме за поефтино. Кај нас само приватно се прават. 700 денари е еден, 2100 денари за трите. Голема е разликата во парите
Не би требало. Пази се, времево е променливо сега, но симптоми на настинка може да бидат и знаци на рана бременост.
Кај Петаноски бевме и ние,и то на јавено,препорачани се.... ништо катастрофа,однос таков ладен,незаинтересиран и изгубен,ме прати да правам хсг без направени брисеви,после не можев да го најдам за да му кажам резултатите од хсг,па налет нека е,па во Гак подобар третман сме имале,Др.Роса си беше посветена и да те ислуша и се.
Таква непрофесионалност, ладнокрвност и незаинтересираност, знам како си поминала кај него, жал ми е што имаме такво искуство
и јас поткивнувам, се надевам дека не е сериозно, исто така имам некоја тапа болка како да добијам а рано ми е тек на 4 март треба тест да правам
Дај боже ние да бидеме последните со такво искуство кај него. И господ да ни даде успеси кај други доктори Со срека
Среќно не се секирај нема потреба од негатива...си го постигнала успехот не ти требаат 10 и само едно е успех дајбоже да успее...