Да на собна температура ги чувам.. утре треба да се боцнам сама во стомакот иглата да биде под агол од 90 степени така ми кажа сестрата боли и маичката што ме допира само
И агол 45 не шетети а и 90... ке видиш како ќе ти е на рака така а секојден по една но ставај пр денес на лева страна утре од десна па пак лева и нема толку да те боли... ќе помине не е долготрајна
Цетротиде ги ставав под агол од 45 ама не ги ни сеќавав додека ги сѕавам овие печат ама ќе издржам. Треба 5 дена да ги примам
Од моите 5 три не биле добри две се оплодиле од кои една не била бп ред оатана една утре треба пак да се слушнам да ки кажат лало ќе се деле дај боже.да биде како што треба
Немој да се грижиш и една е доволна..еве ме мене со една веќе една недела по ЕТ...мисли позитивно и се ќе биде во ред мила
Jas imav smrznato jk vo remedika I gi prefrliv vo new born pri odmrznuvanje dve umrele samo edno ostana i sega ima 2.5 godini. Sum vrakala i po 3 ne uspevalo uspea so 1 taka da samo pozitivno misli ne se nerviraj
Ми се јави и мене ембриологот, 6 биле одлично оплодени другите ке ги пратат како се развиваат и понеделник најверојатно трансвер.
Девојки мене нели пункцијата ми беше претходната недела во Понеделник на 11.02 а трансферот на 13.02 Среда..кога најрано може да направам тест ?
Мислам дека преку крв може да направиш понеделник,а ако не ти се чека , може да пробаш утре.Јас би чекала до понеделник.Со среќа и да не израдуваш со висока бета!!!!
Утре/задутре ќе ти покаже и со домашен, ама ако сакаш почекај си. Дај Боже да не’ израдуваш со две цртки и висока бета!
This is what happens in a 3 day transfer: 1 day post transfer - embryo is growing and developing 2 days post transfer - Embryo is now a blastocyst 3 days post transfer - Blastocyst hatches out of shell on this day 4 days post transfer - Blastocyst attaches to a site on the uterine lining 5 days post transfer - Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining 6 days post transfer - Implantation process continues and morula buries deeper in the lining 7 days post transfer - Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells & fetal cells 8 days post transfer - Placenta cells begin to secret HCG in the blood 9 days post transfer - More HCG is produced as fetus develops 10 days post transfer - More HCG is produced as fetus develops 11 days post transfer - HCG levels are now high enough to be immediately detected on HPT Мислам дека утре веќе можеш да си провериш бета