Утре обавезно ќе ти покаже, те чекамее! Подобро е под агол од 90, сум пробала и под агол од 45, ама така поише ме болеше.
Да се боцнав под агол од 90 какп што ми кажа сестрата. Сега го мислам со ебриончето како ќе се дели.. си релов птом се оплодило и издржало ќе биде
so gospod napred do pozitiven test za babyy jas na 12 den od transfer napraviv test doma pokaza pozitiven...
Генерално се пијат многу течност како и исо за да не дојде до хиперстимулација.Ти како се чувствуваш после пункција? Со лесно да ја износиш бременоста и да си имаш полни раце радости!!!
Девојки кој се симтомите на хиперстимулација?Јас имав пункција во среда и вчера и денес осеќам болки во јајниците стомакот ми е доста подуен и имам гасови
Примаш ли некаква терапија за против грчеви? И дали доволно внесуваш течности? Болките се индивидуални но МОРАШ МН ВОДА И ИСО СПОРТ..иако често ќе мокриш но така ќе сшречиш хипер...
За грчеви не пијам ништо, ми дадоа само Достинекс 8 дена да пијам за да не дојде до хиперстимулација.Вчера пиев повеќе вода,а денес зедов исо спорт
Јас пиев и бускопан... тие беа за такво нешто... изгледа зависи индивидуално ако се неиздржливи консултирај се со докторот но и внесувај мн вода и исо и мислам ќе се среди нормално е да имаш грчеви ради пункцијата но пробај да се опуштиш... и со лесно
Ембриончето ќе биде супер мила, тоа било најсилното, потенцијалното херојче, кое сега ќе си се развива добро и ќе си заземе најдобра позиција кај мама во меше, за да си расте таму 9 м., а потоа да се гушкате! Што повеќе течности, вода, исо спорт, супи, свежо цеден сок и немај гајле. Ако имаш болки, консултирај се утре што да испиеш.
Штом имаш терапија, не се плаши, ќе видиш утре како ќе биде, ако имаш силни болки, ќе прашаш дали да земеш некој медикамент.
Утре Утре ли имаш трансвер?И мојата пункција беше во среда, мене ми рекоа ке ми се јават во недела за во понеделник да одам.Во која болница си? Ајде побрзо две црти кај сите