Бравоо, супер мила, со висока бета да ни се пофалиш! И кај тебе висока бета чекаме! Не се секирај што ти рекле за понеделник, знаат што прават!
Да утре, сабајле се слушнав со ембриологот рече утре трансфер јас сум во плодност без гајле ќе биде и кај тебе Благодарам дај боже
Бравоо душо, со висока бета да заврши постапката, те чекаме со убави вести! За 9 м. полни раце радости! Тоа е по оценка на докторот и ембриологот, кај некои враќаат на 3-ти, кај некои на 5-ти ден итн. Со успех да заврши!
Одобрен ми е вториот ваучер, си го зедов! Поднесени документи на 25.1.2019, одобрен вчера на 21.2.2019
Имав пункција и трансфер и потоа еден трансфер со замрзнати. Се надевам сега третиот трансфер ќе биде трета среќа
Zdravo devojki ja sum inf beta hcg 251 kontrola za 2 nedeli. Sakam da znaz do koga primavte proluteks krinon i estrofen. Primam i kleksan
@Adams со среќа трансферот, после 2 недели да не израдуваш со висока бета @Оли овој ваучер да биде последен и да се радуваш после 9 месеци
Честитки, со лесно! Можеби е добро да прашаш за ова и во темите Прво тромесечие и Труднички муабети, ќе ти пишат женичките бидејќи се бремени и повеќе одговори ќе добиеш @Bubce38
Тоа зависи од оценка на докторот, може да примаш уште 10-тина дена, а може и да ти го прекине, ако нема потреба повеќе да се прима, секако ќе продолжиш со Кринон, до 11-12-та недела, индивидуално е. Со среќа, лесна и школска бременост да имаш!