Оли најмила,со среќа 2 ваучер а ова ќе биде 3та среќа.Најголема @Adams се радувам за јуначето твое,за една година да си имаш слатки маки по дома од него Со среќа и на другите женски во постапка и исчекување
Со лесно и со успех мила, овој обид да биде последен за прво бебенце, а може и двечки наеднаш, па ескимчињата ќе ги чуваш за трето!
Девојки здраво . Почнав со терапија и фостимон ми дадоа 30 пак. Толку следувале од фондот. Две паковања си купив сама. Споделете искуства отприлика уште колку би требало сама да си ги купувам? До вторник ми се овие 16 паковања.
Обично вагиналните се примаат секој ден до 12-та недела, а инекциите по потреба и препорака на д-р, за секој случај докторот прави индивидуална анализа за потребата од терапија. Се’ е многу различно од случај до случај. Само опуштено и со лесно! Успешна бременост ти посакувам!
Леле да имам волшебно стапче моментално сите ве носам во труднички ама како и да е вие сите и без тоа ќе се префрлите во брзо време
Кринон и Пролутекс секок ден примав до 12та недела,по 12та примав само Утрогестан до крај на бременост а Клексан примав исто до крај на бременост 38ма недела се породив.Се е индивидуално Честиткиии имај си лесна бременост
Фала ти јас се уште не сум била на ехо само bcg сега за една недела треба да одаам се осеќам супер се надевам дека и ќе помине супер
Denska nie 8 den od transfer, a clenkata pogore bas zatoa ja prasav koj den ie i kakov test napravila, bidejki sestrata od new born ni rece iako bide test preku krv na 14 den negativen, terapija ke prodolzi uste nekoj 4-6 dena bidejki imalo slucaj koga embrionot se implantiral i posle 14 den, zatoa pak se napravil posle nekoj dena kontrolen test
Колку дневни бластоцисти вратија, ако се 5 дневни, прајте тест, јас на 7ми ден напраив па на 9ти, ми покажа и на двата. Пуштам среќа и бебешки прав врз стомачето на жена ти