Да знам дека потенцираше но викам вчера денес да не си се јавила,да прашаш за оваа недела дали е во план да го разгледат .Уфф и јас се нервирам незнам и моето кога ке го разгледаат пак .
@pandelka потенцирај дека сакаш и гликемија, зошто не ја прават во крвна слика ако не им кажеш. Обавезно гладна, од кај 21ч вечерта.
Obicno prasuvaat za sto ti treba, no ne e greska ti da si potenciras. Jas prviot pat koga gi prativ dokumentite, mi pobaraa dopolnuvanje za 4D i seker vo krvta. Ete... vo analizite nemalo za glikemija rezultat. Pa potoa trebase uste ednas da se bockam, za proverka na seker. Ne e problem tolku bockanjeto, kolku sto e cekanjeto. Znaes...povtorno treba da prakas dokumenti, da cekas komisija, pa da ti stigne odgovor... Zatoa, sto e sigurno, sigurno si e. Naglasi si komplet analiza na krvta da bide za da si go olesnis patot. Srekno
Ви благодарам на сите за одговорите..и уште едно глупаво прашање хихи...колку е морална спермокултурата зошто ние немаме никаква само спермограмите, како што се приближувам до крајов на собирањево на док само нешто ми поминува низ глава и периодов ми е оремногу ама баш премногу тежок
Се надевам дека нетреба, зошто ако треба дома ќе е војна, кој ќе се моли, и ќе слуша како бил пикнат во вц..лелее
Voopsto ne e glupavo prasanjeto...treba i spermokultura, prilozija kon dokumentacijata i ne ostavaj prostor za da ti baraat dopolnuvanje i da gubis vo vreme.
Се согласувам со @Natasa. P после ке чекаш како мене уште незнам колку за пак да ти го разгледаат предметот .Мене ми е 4 та недела како чекам заради една Изјава што сум ја заборавила да ја доставам .Ајде убеди го ,јас пак немав проблем со мм сам отиде без молење ,гледаше како јас секој ден се испитував и ги собирав документите.
Уште утре ќе го убедам, си имам техника сепак сум женско хихи...ви благодарам на одговорите, супер сте..ајде сега да пишете како ви дале ваучери а после месец со две цртки да се фалите и со две срценца како аннел ...
Spermokultura so sigurnost ne baraat,no ete ako ja imas moze da ja prilozis.Spermokultura baraat koga ke se zapocne co in vitroto za da ne slucajno ima bakterija koja moze da napravi problem vo procesot,na site im posakuvam sreka i pobrzo da gi imame vaucerite vo raka i da trgneme vo pohod.
Nie si ja prilozivme i prviot pat...a i sega ja imam vo dokumentite koi cekaat za prakanje vo fondot. Se nadevam ovoj pat nema da najdat nesto drugo "da dopolnam" i ke si go dobieme vaucerot so prviot povraten odgovor.
И 4Д е готовооо...матичната ми рече дека крвната слика ми е со гликемија валда е онај делон кај што има холестерол, триглецириди бла бла...утре одам кај матичниот да средиме документи, само сестрата кај него ми спомна ама и таа нњбеше сигурна ми вика дане треба по нешто ново матичниот да ги пушта документите во фонд. Сте слушнале вие нешто?
Девојки денес се јавив во фондот и ми рекоа дека ке бидат на одмор до 01.09.2015 ,неможев да поверувам што зборат,значи до крајот на септември ке ги земеме ваучерите.Јас зарем не сакам на одам на годишен одмор,сакам но не отидов надевајки се дека ке почнам со процедурата ,но ништо ете на 21.07 ги поднесов документите па сега се надевам дека до 21.09 ке ми го дадат ваучерот.
@mimidjon мила знам колку посакуваш сето тоа да е побрзо зошто сите сакаме да е така, во денешно време никој не ја гледа туѓата мака и не им е гајле...и мене денот ми тргна супер ама сега кај што те читам што било како било се разочарав и јас а најкасно до понеделник ќе ги подавам документите и јас..значи сума сумаре ако ти треба некој разговор или утеха ние феминкиве сме тука..ти гарантирам одговор до10 Септември дури и побрзо, зошто свежи ќе дојдат од одмор и полни со желба за работа ..bear hugs
@pandelka денес ми е роденден,денот ми беше најсупер си частев торта си бев расположена до моментот кога се јавив во фондот е ме пресекоа од таму.Зошто сум пиела апчиња без ваучер ми вика таа ,јас и објаснив дека јас немам проблеми со никакви резултати туку само за една изјава сум вратена и затоа докторот ми даде терапија нормално.Сега ако веруваш цел ден седам со солзи во очите неможам ништо да зборам само се нервирам .Што ми требаше баш денес да се јавувам
Sreken rodenden mimidjon da si ziva i zdrava,dogodina so bebusi vo raka I jas se nerviram,se e za dzabe,ednostavno nisto nemozeme da promenime