Jas kje primam intralipidna 7 dena pred transfer. Pricina: Dve biohemiski bremenisti za koi se utvrdi deka pokaceno antitelo e pricina za niv. Anti Beta 2 Glicoprotein Iga mi e pozitivno, go otfrla plodot i zatoa se zavrshuva mnogu rano. Intralipidite go regulirale ova. Od istata pricina i sum na bezglutenska ishrana, antiteloto navodno se hranelo od glutenot i shekjerot.
Zena mi vecerva koga go izvadi toa stapceto sto e so krinon gel, imase krv na stapçeto, krv kolku edna kapka voda
Каква боја, темна, кафена, светло розе или свежа крв? Прво и основно не паничете, може да е од кринонот пишува во упатство дека може да предизвика такво нешто.
Се сеќавам на твојот случај, колку се грижеше шо си станала за мокрење после ет, ама ете, ти се посреќи така.
Да, што значи стварно нема правила, како требало ќе биде! Ве читам и околу исхраната, јас баш се јадев, а сега внимавам само да не внесувам сувомеснати,конзервирани итн . такви работи... и секако благо, благо ионака треба да се редуцира не само при бременост... со среќа женски, ви посакувам на сите успех, да си се усреќите и вие ко мене а знам дека така и ќе биде!!!!!!! Може и незгодно го има ставено, се гребнала, ако не е добро искинато врвчето од кринонот...а може и од имплантација како што викаат...
Jas ke ispituvam kariotip I antitela I uste nekoi drugi koi mi gi posoci doktorkata.Ako gi pravis I ti zakazi SI uste Sega I so cekanjeto rezultati taman ke imas sto da pravis 6 meseci
Да, дааа. Така исто и кај секоја од нас, да ни се посреќи! Дааа, баш така, не треба премногу замарање, освен избегнување на се’ она шо е ноторно штетно.