Девојки ако на некоја од вас и требаат Данатрол капсули за припрема за хистеро имам јас . И суперфакт цело шишенце само 0.2 се искористени од него. Пишете вo порака.
Таму е мила, супер е Мими, јас според годините не би судела колку некој го бива во нешто или не... ако гледам така и нас како млади тогаш не не бива во нашата работа, зошто " нели немаме искуство". а доказ дека е супер се сите успешни ин витра во Њу борн ...подршка до сите што се борат во било која и болница да одите
И Кристина е супер ембриолог. Задоволна сум од цел тим иако имав неуспешно ифв. Кај мене на 6ден се развија до бластоцисти и на 6ден имав трансфер
Jas sum prezadovolna od cliot tim jas imav 3 neuspesni kaj renomiran doktor Petanovski i mozebi tamu emriolozite se postari i poiskusni ama eve jas sum nezadovolna od celokupen personal. A za new born imam samo ubavi zborovi iako se.mladi i novi super se
I jas isto sum prezadovolna od tamu prvoto IVF kaj tase imav samo eden 6 kletocen embrion vtoroto vo sistina kaj lazarevski imav dva 4 kletocni embrioni tretoto ivf kaj Dr Trajkovski imavme dva embrioni edniot bese petkletocen a vtoriot osumkletocen embrion pa sega videte kolku se oni uspesni I toj osumkletocen embrion e veke tromesecno zdravo pravo bebe
Не може да знаеш дали се развил осумклетечниот или петклеточниот ембрион Може кај тебе успеал петклеточниот ама никој не може да ти гарантира дека е едниот или другиот може да се претпоставува само
Toa da imas pravo ama zborot mi e oti vikaat oti se mladi a neiskusni nema vrska I nie sme mladi ama ne znaci oti ne sme iskusni vo svojata rabota
Тој, па тој, името не сакам да му го чујам. Некој збор за охрабривање, не знае да каже, ама за да ти ја намали самодовербата и да те тресне од земја, може.
Што мислите за др. Тина ембриологот од Ремедика? Јас имав неуспешно таму, ама некако слабо одговара на прашања, не ми кажа општо кој е процентот на успех на замрзнати, мада тоа е све релативно, сакав да знам каква е состојбата кај нив. Исто за др. Димитров? Секако беше позитивен и надежен, ама не успеав. Секако, за трансфер на замрзнати со донор таму е најефтино, пак ќе морам кај нив, само ме интересира вашето искуство со ембриолозите таму? Фала
Корзо без паники јас вака на тоалетната имав до 8ма недела со позитивна бета, срцева акција и потврдена бременост. Позитивна бета добив и пак си продолжи вака да испаѓаат па и поситни како песок после. Нека одмара жена ти само без напрегање лежење е најбитно сега ти си домаќинка во куќата И секако терапијата да си ја прима редовно, посебно прогестеронската.
Фала за брзиот одговор, па да бидам искрен јас и веќе сум домаќинка , ма и порано сум бил домаќин, да се пофалам малце
Незнам колку можат да гарантираат јас сум со замрзнати прв трансфер со позитивна beta hcg исто во ремедика кај петаноски
Dali ti dadoa lista od celiot protokol I detalno obrazlozenie za embrionite?mene nisto konretno zosto ne se razvile embrionite I kako se razvivale sekoj den