Чувај се ти само и се’ ќе биде во најдобар ред! Здрава храна, одмор, релаксација, следи си ги насоките од докторот и за една недела !
Со лесно да ти поминат овие 2 недели, само позитивна мисла,имаш добра резерва зад себе оставено,ме интересира зошто ти вратиле само еден?Да вроди со плод!!! Каде го правеше ин-витрото, тука прочитав дека во Њу Борн препорачуваат терапија и после негативна бета заради покасна имплантација? Со лесно да ти поминат 9 месеци , вака и ние да распукаме со висока бета!!!
Meckicja ,се извинувам , си го довела ли во нормала тестостеронот со овој лек. Те молам објасни ми. Денес добив резултати и во паника сум. Реф.врд. 0,1-0,9 мене 0,26 тестостеронот
Здраво, моја блиска роднина со спиринолактон го регулираше тестостеронот, така да не се секирај ок ти е терапијата.
Devojki dali vi se ima sluceno od krinonot na brisenje da vi e na hartija kako topcinja ne se ni kafeni ni crveni Tuku belo zoltenikavi inaku sum na kontrola za 1 nedela za srceva akcija
Ти посакувам среќа, и мене ми вратија еден ембрион а 4 замрзна ме, за Среќа се фати тој еден, за нас многу вреден. Докторот прави проценка колку ембриони треба да врати, кај мене се мислеше, и на крај одлучи да одиме со еден, и добро проценил, иако додека чекав да проверам бета мислев дека со 2 е секогаш поуспешно. Нема правило, како е Господ никој не е.
нема правило и кај мене од одма рече едно ќе вратиме и едно ама вредно успеа да се фати. Со господ напред на сите да ни успее
Slikata, go vide i nasiot doktor, i ni predlozi utre da napravime krvna analiza za beta, me fatija mornici sega, uffff
Да и јас баш сакав да реплицирам ама веќе си и пишала. Исто како да е 0,2. Реф вредности се од 0,10 до 0,90 ако те буни вака рачунај си. Значи 26 е во границите од 0,10 до 0,90. @Lady Leona @korzoo со среќа, и јас порано правев бета не чекав 14ти ден, ако има нешто ќе покаже барем минимална вредност ама се мислам дека кај вас е позитивно
Со среќа трансферот, мила, стискаме палци за убави вести да споделиш со нас за две недели! @korzoo и вас со душа ве чекаме да се пофалите, ајде утре да не израдуваш сите со висока бета!