Можеше не толку директно барем...ццц Не знам,можеа да ми речат да одам повеке пати да го измерат фоликулот,ама тие ништо....Не можам да разберам,а и таа ембрилогот ми се чини дека не е искусна,порано слушав за тој турчинот добри работи,ама ако сакаат да се успешни им треба најпрво добар ембриолог,а не ваква... Не е
Девојки идни мамички сите што сте во исчекување ајде размрдајте ја темата со позитивни и високи бети... Јас конечно ќе одам на контрола по неуспехот па со нови сили и испитувања во нов месец се надевам дека следниот не едно 2 бебчиња ќе има... да не бевте вие незнам како ќе излезев од депресијата и разочараноста... Фала вии...
да не ти кажувам колку празни фоликули имав. не се секирај. никој нема да ти признае дека порано е направена пункција, а од друга страна пак сепак и докторите не се семоќни,само во тој дел некако не знаат или не сакаат психолошки да делуваат,...зборам за спонтан циклус. како ти беше постапката, колку мерења на хормони имаше, која големина на фоликул пред стоп инеција, како ти беше процесот? @Adams , @Alishan30 да да и јас сум за движење, после сите трансфери лежев и ништо. мислам дека ако сака да биде ќе биде. многу успешни примери имало во групата, без боледување, директ на работа. а и по странски сајтови препорачуваат нормално функционирање
Mene od utredenta posle transfer odma mi pocnaa gasovite i uste ne prestanale sega sum 5 nedeli I 6 dena I peckanjeto e ubav znak toa go imav so prvata bremenost ke ne izraduvas so pozitivna beta imas ubai znaci samo uzivaj i stanuvaj odi setaj ne lezi mnogu
Исто и мене од утредента ми почнаа. Не не лежам цело време вчера излегов малку пред зграда да си ја видам љубовта (кутрето) а утре дури ќе одам и на роденден кај внук ми
Ете девојки мојата бета е 2...тоа е што е одиме понатаму..ви благодарам за подршката и за се..на сите кои сте во постапка ви посакувам успех од срце
Знам дека е залудно пишување на утешителен збор после ваков исход. Ама морам да те Следното јуначе мора да биде твое