Девојки лавици само да ве поздравам сите и само сакам да ве прашам дали некоја имате информација колку чини замрзнување на сперматозоиди во Систина? Од денес почнувам со Суперфакт и на сите ви посакувам успех и позитивна бета.
Pocituvani dami, vi blagodaram od se srce, za celata poddrska, posle dve nedeli ke odime na kontrola da vidime sto e rabota zosto ne dosla do implantacija, nekoe vreme ke me nema na forum, ke bidam pokraj zena mi ovie denovi bidejka mnogu e razocarana, golema blagodarnost do site vas, ve sakam mnogu
Само замрзнување на сперматозоиди е 44.000 ден? Јас мислев таа е цената за замрзнување ембриони.. како и да е фала многу на инфо
Orentaciono ako ti posluzi vo New Born biopsija so zamrznuvanje na spermatozoidi (ako se najdat) e 48.000 denari. Samo zamrznuvanjeto e sigurno daleku po eftino
@bela.m која цена е интралипидната инфузија и кој ден од постапката ја даваат, кај петановски чинам беше ти!?
Знам како се осека и за жал ведннаш не ни помонува НО едно нешто не заборавајте можеби така требало да биде и едноставно нема откажување следен пат 2 и за овој пат
Цена незнам, а треба да се прима 7 дена пред трансфер, кога ќе покаже висока бета и некаде 8 недела ми се чине. Кај Петановски сме да. Ќе те известам за цена.
Devojki posle ciklus od neuspeshno invitro dali ste bile na pregled kaj doktorot i dali e toa obichen pregled ili se odreduva shto ponatamu za sledno invitro?
не се разбирам баш, затоа да си прашам, што е подобро да ти вратат, на втор-трет ден или ....каква е праксата кај нас, пример во систина. обично таму преку два дена е трансферот, после пункција никогаш не ми кажале во која фаза се
Јас бев денес и правев ехо и се договоривме што да проверам пред да правам трансфер бидејкиимам замрзнати...
Направи си преглед, прашај го докторот што да си испиташ, доколку има потреба од испитувања и таман ќе си одмориш малку и со нови сили до целта.
Уф, уф, многу бе ова. До 100 евра ајде ама волку... Макар што, кога станува збор за ова, спремни сме да си скратиме од се само да бидеме ок. А нема ли шанса сам да си ја набавиш инфузијата, м?
Dali nekoj ima ostanato merional 75e mi trebat tri ke si gi platam.kolku treba da ne naracuvam.od grcija
Mene koga mi trebaa se javiv kaj tie sto se uvoznici me prasaa od koj grad sum i mi rekoa najblizu vo aptekata vo sistina gi ima. Ako si od sk poblisku e od grcija.
Zdravo..i kaj nas se raboti za ista dijagnoza i treba da se pravi micro tese...Koj doktor go pravese micro tese a koj doktor in-vitro..Fala