Девојки што осеќавте после трансверот.Мене денес ми е 3 ти ден од трансвер ништо не осеќам освен што стомакот ми е уште отечен од пункција
Не мора да има симптоми, опушти се само и мисли позитивно. За симптоми е многу рано, може да се појават дури после 4-5 дена, а може и подоцна.
Инекцијата ја прави порецептивна матката? @brm_brm извини, заборавив да ти пишам, си ме цитирала. Колку што имам тука читано, во Систина најчесто практикуваа на втор ден да враќаат. Сега не знам како прават, нека пише некој што има повеќе искуство со Систина. А како е подобро... Мислам дека секако е во ред, успех има и на втор и на трет и на петти ден. Без гајле, не се грижи, на кој и да е ден, успех да има. Во постапка си?
Девојки јас завршив со терапијата ми закажаја пункција за во петок , вечер треба стоп инекција да примам ама малку се подразочарав, докторката ми кажа дека малку се плашела како ќе биди поради тоа што на тесе кај мојот сопруг било најдено материјал за еден обид и бил малку послаб материјалот. Искрено до сега гледав многу позитивно ама сега се разочарав ..
Не се разочарувај мила, докторката не може да биде 100% сигурна.Они само гласно размислуваат што е голема грешка,ние све при срце сфаќаме...Биди позитивна и надевај се на најдобро!!!! Со лесно во петок!
Со иста дијагноза сме , никој со сигурност не може ништо да каже , биди релаксирана и ништо друго . ти држиме среќа !!!
здраво јас сум 4 ден после трансфер .Освен повремени грчеви во матката друго ништо не чуствувам, е само ме мачи тоа што уште од 1 ден на трансферот често одам по мала нужда и има засилен секет кој е проѕирен но мислам дека користам кринон гел
Zamrznuvanje spermatozoidi vo Plodnost 15000 Od gelot e jas sum 6nedeli i 3dena isto koristam krinon i imam zasilen i prociren sekret nisto strasno normalno e
Devojki dali kleksan primavte samo vo race ili neizmenicno moze i vo raka i vo noga?, vo stomak ne stavam posto bockam proluteks vo stomak
Cekaj sega. A zosto kleksan? Mislam zosto se prima jas takvo nesto ne primam pa da ne treba da prasam vo bolnicata
јас примам фраксипарине 0.6 од денот на пункци и после трансфер ги пуштам во стомак таму им се навикнав а прогестерон депо на 4 дена по 1[/QUOTE]