Девојки сега на влошката заедно со кринонот имаше помешена точка розеникава крв многу се исплашив цела се тресам сега ќе и звонам на сестрата
Тоа е нормално, од Кринонот се случува често. Можеби е знак за имплантација, дај Боже да е тоа. Но, за да не ти е мисла, консултирај се со докторот. И превентивно го даваат за тие што се со мутација.
Jas primam kleksan 5 dena posle transfer ne sum ispitala dimeri samo dr mi kaza da primam kleksan Sega sme na kontrola pa ke vidime sto ke kaze Вие што сте бремени со инф некаде 5 недела како функционирате во денот од што највеќе внимавате дали нешто работкате низ дома [/QUOTE] Па јас ги примам пролутекс от секој ден затоа клексанот го примам во рака да не ми бида две инекции во стомак
Бременост со инвитро и природна бременост во 5та недела ти е исто. Повели имаш теми "труднички муабети" и "прво тромесечие", таму ќе добиеш одговори на прашањата, мислам дека не е за оваа тема.
Jas prinam ama flexan vo raka Jas primam Fraxiparine vo raka za ddimeri zosto Prolutex stavam vo stomak mozes kaj sakas
Нормално е од кринонот истото и мене ми се деси пред 3 дена па еве сега нема ништо тоа се случува се собира од неколку дена и се исчистило наеднаш.
Не смее стискање со памукче на боцнатото место, само едно поминување и толку...така ми рекоа и јас стварно немам модрици..а веќе повеќе од месец дена ги примам
Vo stomak sama se buckam i nemam nisto vo raka medicinsko lice me bucka zosto nezgodno mi e sama i modrici me napravija a mi rekoa da se masiram so alkohol?! Nisto strasno i mene mi se slucuva toa
За клексан збориме така? Какво масирање со алкохол никако! еве ти кажувам од искуство,масирање на местото не зашто се правеле модрици,само едно благо поминување отпосле и толку!
Е не знам шо да ти кажам, ваљда секој различно збори. Пробај еве по моево, колку за промена да видиш шо ќе биде.. Мене мојот ме боцка,јас не можам ни да гледам
Оли интралипидната инфузија им се дава на пациентки кај кои се стравува дека имаат покачено ниво на NC келии.Ќелии кои го напаѓаат ембрионот и не дозволуваат да се вгнезди,го препознаваат како страно тело.Кај нас такво испитување не се прави,евентуално може мислам преку гребење на ендометриум и испитување дали има нивно присуство.Има погоре во темата постари членки имаат дискутирано за ова.Реално оваа состојба е многу ретка така да немој да фрлате пари као јас за пролутексот што фрлив 6000 а кошта 600 денари
@Лаура82 @korzoo многу ми е жал, најискрено... Верувам дека минувате низ тешки денови, верувам дека разочарувањето е големо, но соберете сили, главата горе и борбата до двете цртки продолжува!
Nemav nikakvi merenja na hormoni,otidov odprilika ,mi rekoja na koj den,folikulot bese okolu 21mm,na priroden ciklus bez nikakvi stimulacii