Баш тоа сакав да ти пишам мила... Тој се пренесува преку полов однос. Како што те посоветува Емка, повторете го тестот двајцата, а дотогаш ти внимавај. http://www.mhcs.health.nsw.gov.au/p...es/pdf/publication-pdfs/8385/doh-8385-mac.pdf Штом ти немаш, би требало да е грешка.
Женчиња, поздравче до сите. Сакав само да сте во тек со моите случувања, од денес почнувам со контрацепција (Микрогинон) по 1 на ден. Со среќа на сите
So sreka neka ti e milicka! Sega poleka,smireno...zanemari gi site nevazni i sporedni raboti. Skoncentriraj se na ona sto sleduva, misli samo pozitivno i opusti se. Ajde, so tebe sme mila, te gushkam!
Jas duso mislan deka i mazot ti go nema samo oni sefa na nego ke se go vezbaat aparatot pa zatoa ti rekle za patni trosoci ne ti naplakame sigurno e nekoja greska, ako se 100%sigurni zosto bi ti gi prostile patnite trosici, a kako so velis i ti ke go imase. Jas sum ziv primer 2 god ne bev dobra i postojano ispituvav tiroidna i rezultatot bese vo red pa me setaa po dr doktori, za na krj da se ispostavi - na dr aparat- deka tsh mi bilo 30 znaci aparatot ne im bil bazdaren. I na vnuk mi mu nadoa trombociti 800 na 2pati ispituvanje 3 pat izleze deka imale nekoja greska bile 280,ama nie pobudalevme, zatoa opusti se ke se sredi
Da Ve prasam nesto,koga se ide po dolga procedura apcinjata za kontracepcija od koga i kolku vreme se pijat?I kako ke terame zavisi od odlukata na doktorot ili ima nekoi drugi pricini? Nataske te mislim i cekam pobrzo da ni pises
Се почнува од втор ден на циклус со контрацепција, а за све останато одлучува гинекологот што ке ти ја води процедурата. Ќе те прати на ехо и така ке ти каже што да се прима понатаму, колку долго и колку да се дозира. Среќно
E kaj mene ke se razdolzi rabotava,tie denovi treba da dobijam,znaci zdravje belkim ke go imam vaucerot pa posle 20ti Septemvri treba da pocnam so apcinja.....nekako daleku mi se gleda ama sto e tuka e
Milicka, samo neka bide rabotata, pa mesec dena plus minus , nisto ne ni menuva Te guskam i ti posakuvam se najubavo i premnogu srekja
Така те сакаммм ајде само позитивно,понекогаш верувам дека господ некои работи не ги прави случајно ке не усреки сите по ред гушки од мене ,релаксирајте се до 01.09
Ајде @only44you мила, со лес нека ти помине периодов со боцкање и апчиња АМА со лес и да си ги добиеш двете цртки... Наташа веќе не ни пиша, цел ден ја мислам..
Gi zedovme rezultatite, i na serumot pokazuvalo deka e pozitiven. Od druga strana ni dadoa drug dokument na koj pisuva deka e negativno za da ne ne zadrzuvaat i da gi procesuirame dokumentite. no ni rekoa deka treba da se tretira. Toj glavniot tamu, sef sto go vikaat, rece da otideme da ispital nesto so crniot drob, i da mu prepisel nekoj lekarstva na prirodna baza. Vo meguvreme, utre ke otideme kaj maticniot, da prasame toa sto mi spomnavte za revakcinacija ili neznam sto drugo bi mozelo da se dade. Vi blagodaram sto ste so mene i pozitivnata energija koja mi prakate. Malku sum potresena i ne znam kako e mozno ova da ni se slucuva... No sto e, toa e. So gospod napred ke se borime na site mozni nacini. Se nadevam deka ne e vo nekoja zasilena faza i deka ke se sredi. Ve guskam silno site Vi blagodaram uste ednas za site soveti i grizata sto ja imate za mene. Gospod neka e so site vas i neka vi go olesni patot, nikoja da ne ostane so prazni race...so po edno, po dve...tri...zdravi i pravi bebusi site neka ve izraduva.