Zdr srcki sakam da ve prasam za edna prijatelka zenata e nad 50 god na kolku obidi ima pravo ona preku fzom so donirani jk bkako ode taa procedura
Процедурата за со донирани јк и бројот на ваучери е ист како и за пациентките под 50 год. Само што незнам дали воопшто ќе и се испалти да зема ваучер . Јк посекако се плаќаат на приватно . Мислам дека со купување на 4 следува и трансфер во цената
кажете ми имате ли промени на градите мене некогаш ме болат и не можам да се допрам а некогаш па ништо не секавам, а и денеска имам благи болки во долниот дел од стомакот
Градите и стомакот ме болат уште пд првиот ден како за пред добивање исто. Градите ме болеа и пред трансверот највероватно од терапијата. Јас имам и многу гасови
со гасовитите иста сум јас и тоа уште 1 ден од трансферот често одам по мо мала нужда ама тоа мислам оти пијам многу вода и сокови природни
сабајле аспирин вечер фраксипарин 0.6 кринон гел секоја вечер и на секој 4 ден прогестерон депо i vitain E i femibion 1 a do vcera piev komposeta mama ama oti ne mozam da gi najdam sega mi rekoa tie da gi pijam pola lalatinica pola kirilica no sepak se razbirame
Девојки пијам микрогинон ми останаа уште 6 таблети за до петок.За колку дена доаѓа менструација после испиените таблетки дали има некоја искуство...? А од како почнав со таблеткиве градите страшно ме болеа а сега после 15 испиени таблетки веке престанаа болките...
Od kolku mg? Ako e taa skapata od 375 mg mislam vo sistina ja ima . okolu 9000 den e mislam Od grcija mislam deka bese nekade okolu 80-90 evra
Lele jas mislev samo imam gasovi ama imalo i drugi a gradite ne da bolat ama slatki bolki se ova Devojki jas da vi se pofalam deneska sme 6nedeli i 6 dena i za prv im gi slusnav srcinjata kako im cukaat prekrasno custvo na site vi posakuvam so lesno i so sreka
Cestitki mila sigirno e prekrasno custvoto plus 2 srcenca jas sum vo vtornik na eho najverovatno ke slusneme i nie