Pa ne sum bila samo imam beta praveno i togas mi rekoja za 2 nedeli eho i Sega vo vtornik ke bida tie 2 nedeli
Aиии радостии, честитки и сите да слушнеме срценца на наши живи и здрави бебуши и да се реализирами во улогата на мајки.
Zdravo nova sum na forumov mi treba sovet.Mojot TSH e 4,2 a T4 e15,1 vo ponedelnik ke dostavim dokumenti za IVF,pa dali megu vreme zemem uput za endokrinolgija .Dali so vakov TSH pravat invitro ili mora da se namali.
Јас кога поднесов документи имав накачено тестостерон и Тсх, ми пратија писмо да се регулират па да пратам нови резултати.Наредниот месец ми беа ок ги испратив и ми одобрија.
Значи со мене си се зафркаваја...Тоа што живеам подалеку од Скопје не ке беше проблем,можеа да кажат и овдека ке проверував во лабараторија,значи не можам да вервам колку се непрофесионални....Разочарана сум....
Za to so ne mi rekoja da provaram hormoni dur praev na priroden ciklus kaj niv Vo New Born Moras da go spadnis pod 2,odi na endokrinolog ke ti odredi doza eutiroksin So vaucer e 1500 e poeftino Mene mi bese TSH od 5 do 7,5 nekolku meseci..Sega zemam eutiroks od 25mcg
pa na priroden bas neznam kako odat rabotite i dali moze vo tekot na postapkata da se pokacat hormonie no sigurno si odela na folikometrija
Радости.... Со лесно да си истераш до крај ,колку убаво чувство , љубов и емоции да те исполнуваат секоја секунда
Не си играле со тебе не се нервирај. И јас правам на природен и никогаш не сум испитувала хормони за време на процесот. И не е некоја грешка да не се испитуваат.