Jas vo sistina I vo new born klinik isto ne doplakav hormoni potocno ne doplativ nisto a vo plodnost togas pred 6 god doplativ za superfakt 3000den I plus 3600den koj neznam zasto bea ne mi dade objasnuvanje tase
Девојки денес ми е 9 ден од трансвер, планирав да направам тест утре но неможав да дочекам го направив сега. Ми покажа две линии од кои еднта посветла, кога можам да проверам преку крв за да се осигурам
Ако си со бластоцит вратен на 5ден можеш 10 12дена од трансферот да провериш бета па на 14 повторно Честиткиии
Браво мила, честитики, бремнена си!!!! За да бидеш сигурна можеш да направиш утре преку крв и да повториш за 2 дена да видиш дали се дуплира
Jas bi ti preporacala plus koenzimq10 omega 3 6 I 9 od krilovo ulje so astaksantin i l karnitin I maticen mlec so propolis I polen I acerola I med
Pie tribestan,omega,E vit,selen,zink,q10, L-arginin pravime mesavima od jadki i taka mesec ipol piese pa go napravivme ovoj spermogram i izleze taka...
Честиткиии, лесна бременост! Бравоо! Така и очекував да биде! Аиии, да се освежи темава со позитивни резултати, редно е! Да ни се множат мешиња!
Ne samo omega 3 nego komplet.omega 3,6i 9 I l karnitin ne samo l arginin treba da pie I vit od a do z na centrum