Natasa od se srce Vi posakuvam najlesno i najbezbolno da se resi problemot,mora da bide,nie sme silni,ke izdrzime
@Natasa. P мила сите имаме некое премрежје низ кое поминуваме во животот а нашето е најверојатно ова..читав дека има три вида и вашиот е најверојатно акутниот тој што е најбезопасен и + е со мали отстапувања од нормалните, се ќе биде во ред не се секирај само позитивно мисли..ете и тие помогнале со резултатот ти пишале дека е негативен, во меѓувреме терапија и се ќе се среди..бацки и информирај ме.. Тука сме за се што ти треб
Ete me I mene.Odmorena I pozitivna.Moreto mi godese.Pred nekoj den napraviv I krvna slika,se e vo red.Sega cekam da se vrati Petanovski od odmor pa 4D I spermogram vo Remedika.I gi prakam dokumentite.Mislam deka e toa so go imamAj so lesno na site
Мислам дека Септември и Октомври темава ќе ја бомбардираме, зошто како што гледам многу сме што ќе поддаваме сега документи..Ајде Господ да ни помогне на сите да се израдуваме...
27 avg imam zakazano kaj Petanovski na pregled pa so sreka sto da kadzam site septevri oktovri da si bideme trudnicki da dade GOSPOD poz devojlki
So seka i so lesno milicka.. da dade gospod site ovojpat da si gi vidime dvete crtki i da se prefrlime vo trudnicki muabeti.
Feminki, konecno gi kompletiravme site dokumenti. Posledniot, 4D go zedov od kaj maticnata i se e vo najdobar red. Malku me zamisli doktorkata bidejki zboruvase so mnogu nedoverba za NewBorn Clinik, a insistirase za Ivanovski, no ke go ostavime toa da "visi" vo vozduh se dodeka ne go dobieme vaucerot. Sega, zaminuvame na odmor so soprugot, gi polnime bateriite...i potoa se vrakame i gi prakame dokumentite do fondot, pa so Gospod napred. Ve guskam site, i ke se citame mnogu pointenzivno po vrakanjeto. Ostanete mi vo dobro zdravje i raspolozenie
Ne @guldzana ,posleden pat koga se javiv mi kazaa deka ke nema komisija do 1-Vi Septemvri,posto site doktori bile na odmor,zdravje posle 5-ti Septemvri ke se javam pa ke vidime sto ke napravime,ti kako ke odis privatno ili dobi vaucer?
Ke otides vo fondot so site kopirani i tamu na kopiite ti stzvaat pecat a origonalot ti go zemaat, a posle za na ivf pak site zavereni ke gi iskopiras za da im gi dades vo bolnicata so vaucerot pozz