многу ги форсираат заради тоа што содржат метилирана фолна и метил б12 Не дека кој знае што имаат во составот. Е добро , и ниацин содржат , кои повеќето витамински таблети го немаат во составот
Чисто информативно... Ниацинот го има во Б-комплексот од Natural Wealth. Затоа и ги купувам тие Б-комплекс бидејќи го содржат.
Да добри се и јас не ги имав слушнато на пункцијата ми ги дадија веројатно некој нови се. Инаки то благодарам многу
Лелеее браво,уште две бебчиња од групава @Adams @Only1 честитки идни мами Лесна и убава бременост да си имате,ве чека лето со безалкохолни коктели и галење на меше,убавини
Секогаш на приватно правев ивф. Кога ќе одбериш доктор, според проблемот што го имате, ќе Ви каже што да испитате. Кај секој е различно. Ако си прв пат нема големи испитувања. Ајде од прв пат да ти успее. Ако не, може ќе те пратат на дополнително испитување. Но не мора да значи. Јас имав неколку пати ивф, без дополнителни испитувања.
Честиткии, ова и го очекував за тебе! Ме прерадува, лесна и успешна бременост ти посакувам! За 8м. да се гушкаш со бебувчето!
Честитки мила, лесна бременост и бебуш во раце за 8 м. Да ни се умножат позитивните тестови, сите да не’ фати мајата, да зе придружиме во Труднички...