Мила чекам да не известиш со позитивни резултати. Лелеле јас пишам да ме известиш чекам... ама ти си пишела.Честитки мила леле и тоа како ми го направи позитивен денот среќно...
Лелеле јас пишам да ме известиш чекам... ама ти си пишела.Честитки мила леле и тоа како ми го направи позитивен денот среќно...[/QUOTE] Ти благодарам Мила ајде сега кај сите 2 цртички да има Ти благодарам дај боже кај сите ваква радост
Бравоооооо мила!!! Конечно убави вести!!!! Ме израдува ептен, да ја освежиме темава со многу полни мешиња Радувај се на успехот и имај лесна бременост до крајот!!!
@Only1 честитки и со лесно Можеш ли да ми кажеш зошто одлучивте да вратите едно ембрионче , а 5 да замрзнете ? Докторот изричит беше за враќање на едно? И кај кој доктор беше ти ? Паметам само дека си во Систина
да така е. и јас ги купив 2900, кога го видов составот,...може сами комбинација да си направиме,...за 2900= ќе смиксаме терапија за три месеци. ама ете, ги форсираат многу.
Кога сме веке кај витамините , може да ми кажете каде има мио инозотол во кои суплементи??? бидејки гледам во елова кесички го има но со фолна заедно , јас сум хетерозигот и фолна не ми брка работа , си пијам метилирана , порано пиев овунорм гледам во нив го имало, но ме интересира и во кои други суплементи го има ако некоја знае ве молам за инфо ?