Jas vo plodnost samo transverot go plativ 2150€cela procedura 5 iljadi evra me kostase...jas ne gi zalam parite samo sakam da dojdam do dete.... Ne vo 5 nedela ultrazvuk ke ima!sega samo ke pratat kako ke rasti beta so lesno i sreknooo
Devojki posle invitro spontan vo 5ta nedela za kolku vreme pravevte pak transfer. Bidejki imam zamrznato embrion. Pa sakam da znam vase iskustvo posle kolku meseci pravevte pak
@Adams @Only1 честитки мили...конечно да имаме членки од оваа група префрлени во труднички муабети, едвај дочекавме...со лесно да си ја износите бременоста ..и п.с не заборавајте сега да се вклучите и пишувате во гореспоменатата група
Не знам зошто така ни кажа вчера бевме и кога го виде спермограмот речр со ваков број на вкупно сперматозоиди од 5% треба веднаш да си одите на ин витро Кај мене остана уште проодност на канали утре имам закажано,иначе маж ми правеше и спермокултура најдена беше бактерија пиевме двајцата сумамед и утре треба да ги земем резултатите па ке видиме
а што е разликата, знаеш? дека прв пат слушам за различни трансфери? да не се однесува нешто на начинот на оплодување?
Da magnetno sortiranje na spermatozoidi se biraat najkvalitetnite za kvaliteten embrion,od ovaa metoda imat i uste poskapa☺ova samo vo plodnost go ima!
Докторот Кај Лазаревски бев.Докторот се предомисли во последен момент да врати едно,најверојатно дека виде на ехо дека имам блага хиперстимулација.И ми кажа ке ти вратам едно зошто си млада и да не се издуеш многу.Ако дојде до бременост хиперстимулацијата повторно се активира,а ако се 2 ембриони Хцг дупло расте.