Честитки мила,нека роди со плод,за 9 месеци да гушкаш бебуш!!! Браво мила, нека се дуплира среќата!!!
Ајдее ќе ја видиме и мојата бета утре леле колку сум возбудена ваков подарок за 8-ми Март шо е највреден на цел свет и ќе го памтам цел живот
Прво честитки за сииите нови трудници! Нека процвета темава! Инаку, незнам дали претходно се дискутирало (претпоставувам да) околу Пролутексот и Депото, мноогу разлика во цена. Пролутексот содржи 25мг, а депото 250мг. Како работава? Баш и заради тоа депото се прима на неколку дена, а овие другиве секој ден. Може искуства да споделете? А кринон гелот како го ставате, пумпате на балончето или само еднаш истиснувате? Ехххх... Прашања кои ме мачат еден тон
Честитки уште еднаш! Лесна и здрава бременост да имаш! Да ни се множат позитивни резултати на темава!
Јас уште од денот на пункција се боцкам со пролутекс од др немам користено а обие се ствармо многу скапи ќе видам утре до кога ќе ми ги дават незнам дали може во друга држава се поефтин оти за 1 месец кошта скоро 17000. А за кринонот јас истиснувам два пати се осеќа ќе се сплеска квадратчето
Еднаш истиснувам и после го проверувам со пумпање уште неколку пати, да не остане внатре случајно. Пролутекс се прима секој ден, поскапи се, ама као поквалитетни се. Се боцкаат и со Депо и немаат гајле, така што како ќе се договорите со докторот, така...
Cist biznis nisto drugo jas od punkcijata do et primav proluteks posle si pobarav od Dr da mi go zameni progesteron depo I mi gi zameni so progesterone depo
Девојќи дали кога почнавте првиот ден со боцкање со суперфакт Ве гледаа и на ехо? Или само добивте упатсвто како да се боцкате? И дали тие инекции се покриени со ваучерот од фондот? Сега во сабота почнувам со боцкање па ми треба инфо прво инвитро ми е.. фала Ви @Only1 Честитки !!! Браво
Мене на ехо ме гледаше докторот кога бев за Супрефакт. Те следуваат две шишенца, не се наплаќаат, ги покрива фондот.
So prolutex se bockav od punkcija do 6nedela posle transfer sekoj den a krinonot samo stiskas na balonceto vie pocnavte so terapija?So lesno