Devojki posle inf rezultat beta pozitiven posle 2 nedeli na eho nema sakus ne se razvialo embrionceto. Dr mi ja prekinaa tarapijata za da iskrvaram no eve 2 dena nema nisto posle kolku dena od prekin na tarapija se prokrvatuva koj znae iskustvo?
Ти благодарам на информациите многу. Инаку сеуште не сум почнала, само се информирам бидејќи ќе ми се дел од терапијата. Се најдобро
Dali I na nekoja od vas I se I'ma sluceno I na dvata ciklusi posledno neuspesno ivf da krvari vo sredina na ciklus,za vreme na ovulacija??
Здраво жени! Среќен 8 ми март Ај да прашам тука.. Денеска добив, се јавив на сестрата и во понеделник сум на мерење на естрадиол и почнувам со стимулации.. Е сега во понеделник ќе ми биде 4 ден од циклус, а ве читав тука сите почнувате на втор,трет ден?! Не е касно тоа?
Ne e. I jas merev na 4ti den. Opushti se vo tekot na celata postapka i imaj doverba vo doktorot, tie znaat shto treba. Inaku kaj kje go pravish ivf? Srekjen praznik!
Жени кралици среќен 8ми март. Ќе ве замолам некоја ако знае да ми објасни како е со инвитро на природен циклус,со машки фактор сме,дали може јас да не сум подложна на никаква терапија? Каква е процедурата?
Не е доцна, се почнува со стимулации и на 4-ти, и на 5-ти ден. Уживај си ти, докторот знае што и како треба. Со лесно и успех!