Драги дами, срекен празник и успех на патот по кој чекориме за сите нас, храбри и упорни жени. Едно прашање: каде е најевтино испитувањето на anti mullerian хормон? Баш е солено, секаде кај што прашав
Штом е 4200, тогаш Хемолаб е најевтино - 3500. Мислам дека на некоја од претходни страни пишавте за Адријалаб, ако не грешам, но не знам за која сума беше збор.
Епа супер.Јас мислев во авицена е најевтино. Некој пишуваше као и во државна испитувала ама незнам колку е точно
Браво девојче!! Да си истераш до крај без никакви проблеми и стресови,само опуштено и со задоволство... Уживај во бременоста и во тоа што следи после неа
Честитки уште еднаш и Среќен 8-ми Март, преубав подарок за една жена.Со лесно до крајот. Женски сакав да ве прашам,тие што правеле ин-витро на природен циклус без никакви стимулации во Њу Борн ,колку чини целата постапка,пункција, трансфер, мерење на естрадиол,од прилика колку мерења се прават, колку еха се прават? СРЕЌЕН 8-МИ МАРТ ЖЕНИ!!!! ДА СЕ ИЗРАДУВАМЕ СИТЕ ОВАА ГОДИНА
Хемолаб јас платив 3.500 денари. Кој период го правеше @Stressed Out ? Јас во Јуни лани платив 3.500, зарем е покачено ?
Јас претпладнево прашував, 3500 денари е само антимилеров, а ме прашаа дали треба во комбинација со уште нешто, па претпоставувам дека тогаш би излегле двете испитувања заедно 5000.
Devojki srecen osmi mart ovoi osmi mart za mene e najubav daj boze dogodina I vasiot da bide takov so bebcinja vo racete
Биди горда што си жена. Мудра, достоинствена, храбра и силна, а истовремено и нежна и внимателна. Бидете такви уште долги години. Среќен 8-ми март!